Randall Emmett bersedia untuk 'steamrolled' oleh bekas Lala Kent dan Ambyr Childers jika bermakna anak perempuannya akan kekal bahagia dan selamat.

Semasa temu bual baru-baru ini di New York, penerbit dan pengarah menyampaikan ucapannya hubungan yang tegang dengan dua wanita itu, dengan siapa dia berkongsi tiga anak, termasuk London berusia 12 tahun dan Rylee berusia sembilan tahun dengan bekas isterinya , dan berumur satu tahun laut dengan Peraturan Vanderpump bintang. Randall berkata bahawa apabila ia datang kepada serangan berterusan mereka , dia kekal fokus pada perkara yang penting.

“Saya akan sentiasa membiarkan diri saya dimanjakan sebagai pertukaran untuk keselamatan dan kebahagiaan anak-anak saya. Biar saya jadi bahan jenaka untuk mereka jika itu yang mereka perlukan,” kata Randall semasa wawancara 28 November dengan Matahari A.S . 'Ocean adalah keutamaan, London adalah keutamaan, dan Rylee, jadi saya sentiasa akan mengutamakan mereka sebelum diri saya sendiri dan mudah-mudahan, anda tahu, itu akhirnya akan menjadi tema keseluruhan.'

“Saya sangat menyayangi ketiga-tiga anak saya. Apabila saya meninggalkan Ocean hari ini, saya mempunyai air mata yang keluar dari mata saya,” sambungnya. “Apabila saya meninggalkan Rylee, awak tahu, untuk kem mengantuk musim panas ini, dia berkata, ‘Ayah, berhenti menangis.’ Jadi, kasih sayang yang saya ada untuk anak-anak saya, saya hanya mahu mereka memilikinya selama-lamanya tidak kira apa pun. Tiada perkara lain yang penting.”

Selepas Ambyr memfailkan a perintah sekatan keganasan rumah tangga (yang akhirnya dinafikan) terhadap Randall pada Oktober, menuduhnya menghinanya secara lisan dan emosi semasa perkahwinan mereka selama lapan tahun, yang berakhir pada 2017, Randall menuduh aktres itu bergandingan dengan Lala dalam percubaan untuk memusnahkannya .'Saya percaya bahawa Ambyr dan Lauren (Lala Kent) bekerjasama dalam [suatu] percubaan untuk memusnahkan reputasi saya untuk memberi mereka kedua-dua kelebihan untuk jagaan,' tulisnya dalam kertas mahkamahnya sendiri. 'Ambyr telah mengada-adakan penderaan yang tidak pernah berlaku dan saya percaya Lauren telah meyakinkannya untuk berbuat demikian.'

SebagaiPeraturan Pampeminat mungkin pernah melihat, Lala bertindak balas terhadap pemfailan Ambyr di Kisah Instagramnya, berkata, “Kisah Ambyr bukan milik saya untuk diceritakan. Banyak lagi cerita mangsa yang didakwa juga bukan milik saya untuk diceritakan. Saya terkejut dengan apa yang berlaku.”

Sekarang, kerana dia kekal di tengah-tengah dua pertempuran hak penjagaan dengan wanita, Randall berkata dia dan bekasnya akan mengikut jadual mereka yang ditetapkan untuk cuti.

'Kami sangat adil apabila kami berkongsi anak-anak kami,' Randall mendedahkan. “Anda tahu, saya mahu berlaku adil kepada mereka. Jika ini hari saya atau masa saya, saya ingin memastikan bahawa mereka mempunyai masa. Dan jika tiba masa mereka bercuti, mereka akan memastikan saya mempunyai masa. Saya rasa itu sangat penting.”

'Seperti tidak kira apa yang berlaku atau tidak kira apa yang dikatakan, pada penghujung hari, anak-anak kita menentukan nasib kita dalam hidup, dan kita perlu mengutamakan mereka,' sambungnya. “Harapan saya sentiasa ialah kami boleh menjadi ibu bapa bersama yang terbaik dan saya akan sentiasa mengutamakan Ocean, walau apa pun. Dan keyakinan saya ialah dalam jangka masa panjang, kita akan melakukan perkara yang sama bersama-sama- bahawa pada penghujung hari, anak-anak kita adalah yang pertama.”

Selepas itu menyatakan bahawa temu janji adalah yang kedua kepada anak-anaknya dan menambah bahawa itu adalah bukan sesuatu yang dia fikirkan , Randall mengulas Perpisahan Lala baru-baru ini daripada Don Lopez .

“Saya membaca mengenainya. Saya tidak tahu apa-apa mengenainya... Satu perkara yang saya akan katakan yang penting ialah saya benar-benar berharap Lala akan menemui cinta dan benar-benar menemui kebahagiaan. Dan saya harap kebahagiaan itu menggembirakan dia kerana pada penghujung hari, kami berdua ibu bapa kepada Ocean dan saya berhak untuk bahagia, tetapi dia juga berhak untuk gembira,” katanya. 'Saya mendoakan dia dan keluarga kami agar dia mendapat kebahagiaan.'