Rachel Leviss mendedahkan punca sebenar hidungnya bengkok selepas pembedahan semasa berbual dengan Lisa Vanderpump pada episod Selasa Peraturan Vanderpump .

Selepas Lisa mengatur pertemuan antara Raquel dan rakan pakar bedah plastiknya, Botched bintang doktor Paul Nassif , yang sebelum ini membintangi bersamanya di Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Raquel mengakui bahawa cerita awal mengenai hidungnya bukanlah kebenaran.

“Ada sesuatu yang saya ingin beritahu anda… Sedikit lagi cerita itu. Saya tidak mahu memberitahu sesiapa… [ James Kennedy ] terkena hidung saya seminggu selepas saya dibuang,” kata Raquel.

“Bagaimana? Apa maksud awak dia terlanggar hidung awak?” balas Lisa.

'Dia masuk sangat cepat dan sangat pantas untuk mencium,' jelas Raquel.Selepas Lisa segera menyatakan keraguan, memberitahu Raquel kisahnya 'tidak masuk akal,' Raquel menafikan James memukulnya.

“Ada sesiapa pukul awak?’ Lisa hairan.

'Pukul saya!? Seperti fizikal, seperti tumbukan? Tidak. Seluruh keluarga James ada di sana. Mereka melihatnya. Jadi mereka boleh memberi keterangan,” jelas Raquel.

Walaupun James tidak memukul Raquel, dia bertindak balas terhadap ibunya selepas dia mencadangkan bahawa hidung Raquel kelihatan seperti menyentuh pipinya.

“Dia tahu dia mengarut. Dia berasa sangat bersalah pada masa itu sehingga dia meluapkan kemarahan itu kepada ibunya. Ia amat mengerikan,” kenang Raquel ketika Lisa menggalakkannya supaya tidak menghabiskan hidupnya untuk “melindungi” James.

Kemudian dalam episod itu, selepas pakar bedah menjelaskan kepada Raquel bahawa dia perlu mengambil tulang rawan dari rusuknya untuk membaiki hidungnya, James menyatakan kebimbangan untuk tunangnya Penampilan dalam pengakuan pelakon.

“Tidak! Sekarang kita akan mempunyai parut di sini, ia mungkin tidak sempurna di sini. Saya tidak tahu apa yang Raquel fikirkan apabila dia mendengarnya tetapi jika ia adalah sesuatu selain daripada 'tidak,' maka kami mempunyai masalah,' kata James.

Di tengah-tengahPeraturan Pamepisod, peminat di Twitter menyatakan kebimbangan terhadap Raquel dan perkahwinan masa depannya kepada James.

'James benar-benar memenangi saya selepas bertahun-tahun tetapi saya agak terganggu dan meluat dengan sikapnya tentang Raquel yang berpotensi mempunyai parut dan tidak kelihatan sempurna,' kata seorang.

'Mengapa tidak ada sesiapa yang menolak fakta bahawa James memberitahu Raquel bahawa ia sangat penting baginya bagaimana rupa dia?' seorang lagi bertanya.

Orang lain menunjukkan bahawa kakak Raquel yang berapi-api pasti akan memberikan beberapa ulasan yang sangat diperlukan untuk situasi itu.

'James hanya memberitahu Raquel pada dasarnya jika saya tidak suka penampilan awak - perkahwinan itu dihentikan dan kami sudah selesai. Di mana Raquel sis ketika kita memerlukannya?!” tanya peminat.

“Raquel, jangan kahwin dengan James ,” peminat keempat memberi amaran. “Saya lihat dia mempunyai sisi manis tetapi dia masih kebudak-budakan. Untuk mengatakan bahawa penampilan fizikal adalah perkara utama yang dia fokuskan dengan anda, bercakap banyak dan anda akan mula mengalami ketidakamanan fizikal. Ia adalah penderaan emosi dan mental.”

Peraturan Vanderpump musim sembilan disiarkan pada hari Selasa pukul 9/8c di Bravo.