Berita baik untuk dikongsi hari ini kerana kami sedang mencari untuk mengupah penulis baharu berkat pertumbuhan pesat Realiti Blurb !

Adakah anda peminat realiti TV? Adakah anda kelakar? Cerdik? Ingin bekerja dari rumah? Peluang ini mungkin untuk anda. Pengalaman menulis lepas tidak diperlukan!

Kami memerlukan penulis untuk rekap untuk rancangan sepertiTunang 90 Hari,Bravo Suri Rumah Sejati, dan banyak lagi. Kami juga memerlukan penulis berita untuk pelbagai rancangan yang sedang kami liputan di blog.

Ini akan menjadi gig sambilan dengan peluang untuk naik ke jawatan penulisan sepenuh masa dalam beberapa bulan akan datang.

Cara memohon  1. Sila hantarkan bio ringkas, senarai rancangan TV realiti kegemaran anda dan contoh kerja anda kepada kami di [e-mel dilindungi] .
  2. Sampel kerja anda hendaklah merupakan rekap masa lalu atau rekap akan datang untuk mana-mana rancangan ini - Tunang 90 Hari, Suri Rumah Sejati Atlanta, Suri Rumah Sejati NJ atau Suri Rumah Sejati OC.
  3. Anda juga dialu-alukan untuk memasukkan resume atau pautan ke mana-mana kerja yang diterbitkan dalam talian walaupun ini TIDAK diperlukan.

Blogger jemputan juga dialu-alukan bagi sesiapa yang berminat. Terima kasih!