Bethenny Frankel RHONY Menangis Atas Kematian Dennis Shields kepada Jill Zarin

Bethenny Frankel kehilangan bekas teman lelakinya, Dennis Shields , kepada didakwa terlebih dos pada bulan Ogos tahun ini dan semasa musim akan datang Suri Rumah Sebenar New York City , dia akan dilihat bersedih.

Menurut laporan baru, Bethenny duduk untuk membincangkan perkara itu semasa penggambaran dengan kawan kawannya satu kali Jill Zarin , yang akan kembali masuk peranan tetamu untuk musim 11 .

'Ia adalah sesuatu yang tidak dapat dielakkan untuk dirakam,' kata orang dalam Radar Dalam Talian pada 27 Disember. 'Jill bertanya kepadanya tentang Dennis dan kamera pasti menangkap reaksi Bethenny terhadap situasi sekitar kematiannya dan terdapat air mata.'

Sebagai peminat akan ingat, Bethenny menyokong Jill awal tahun ini apabila suaminya Bobby Zarin meninggal dunia akibat kanser . Kemudian, beberapa bulan kemudian, arwah teman lelaki Bethenny ditemui mati di apartmen Trump Towernya.

Walaupun Bethenny dan Jill telah berpisah selama bertahun-tahun berikutan pergaduhan semasa musim awalSuri Rumah Sebenar New York City, mereka membuat perubahan pada kamera di pengebumian Bobby untuk musim 10 pada bulan Januari dan sejak itu, mereka telah tetap mesra .



Semasa perjumpaan musim 10, Bethenny bercakap kepada hos Andy Cohen kira-kira perdamaiannya yang tidak dijangka dengan Jill .

'Ia adalah satu kejutan besar,' kata Bethenny. “Saya memang sayangkan Bobby. Saya mempunyai hubungan dengannya dan saya pasti berkonflik tetapi apabila saya tahu, apa yang akan saya lakukan? Duduk di Aspen? Saya tahu bahawa pengebumian sedang berlaku jadi saya berkata, Anda tahu apa? Saya tidak akan pernah menyesal pergi tetapi saya mungkin akan menyesal tidak pergi.”

Beberapa bulan selepas pemergian Dennis, Bethenny bergambar ciuman teman lelakinya sekarang Paul Bernon .

Dia telah sejak itu pergi awam dengan hubungan mereka dan baru-baru ini memberi penghargaan kepadanya menyelamatkan nyawanya berikutan tindak balas hampir mati terhadap alahan makanan.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com, INFphoto.com/InstarImages