Dilaporkan beberapa minggu lalu Bethenny Frankel telah membuka semula kes hak penjagaannya terhadap bekas suami Jason Hoppy dalam usaha untuk mendapatkan hak penjagaan penuh anak perempuannya yang berusia 7 tahun Bryn .

Ini berlaku selepas Jason, 47, menanggalkan perjanjian pengakuan atas tuduhan mengintai dan mengganggu Bethenny, bintang Suri Rumah Sebenar New York City , musim panas yang lepas. Cepat ke hari ini dan laporan baharu menyatakan bahawa Bethenny, 47, bermaksud perniagaan dalam pertarungan hak penjagaan terbarunya yang pasti akan menjadi lebih buruk.

'Mereka bertengkar sejak hari mereka berpisah pada tahun 201, dan dia memberitahu rakan-rakan bahawa sekarang dia mempunyai beberapa peluru yang kuat untuk membawanya keluar dari hidupnya selama-lamanya,' dedah orang dalam dalam terbitan cetakan OK baru-baru ini! Majalah.

Bekas agresif itu baru sahaja selesai bertengkar di mahkamah beberapa bulan lalu apabila Jason menghadapi tuduhan mengintai selepas mengugut Bethenny, pengasas Skinnygirl, di luar sekolah anak perempuan mereka.

Jason akhirnya mencapai kesepakatan dengan pendakwa raya yang memerlukan dia menjauhi Bethenny. Bagaimanapun sumber yang rapat dengan Bethany berkongsi bahawa dia merasakan adalah lebih baik jika Jason dijauhkan daripada Bryn juga.'Dia tahu dia tidak boleh menyingkirkannya daripada kehidupan anak perempuan mereka sepenuhnya, tetapi saya tidak akan melepaskannya untuk mencuba,' tambah orang dalam.

BERITAHU KAMI – BETULKAH BETHENNY CUBA MENJAUHKAN JASON DARI BRYN?