Suri Rumah Sebenar New York City dilaporkan akan mengalami beberapa perubahan menjelang musim ke-12 akan datang.

Menurut laporan baharu, hanya empat daripada bintang siri itu dianggap 'selamat' manakala dua daripada pelakon asal rancangan itu didakwa dalam bahaya dipecat dan digantikan oleh wanita baharu.

Bagi siapa yang 'selamat,' Bethenny Frankel , Tinsley Mortimer , Sonja Morgan , dan Dorinda Medley Semuanya dilaporkan akan kembali ke pertunjukan untuk musim 12 dan boleh disertai oleh beberapa wanita lain.

Walau bagaimanapun, “[ LuAnn de Lesseps ] dan [ Penyanyi Ramona ] berada di blok pemotongan,” dedah orang dalam kepada Radar Dalam Talian pada 4 Jun.

Apabila bercakap mengenai potensi pemecatan Ramona dan LuAnn, orang dalam berkata kemungkinan besar LuAnn w boleh dibawa balik untuk persembahan daripada Ramona. Yang berkata, LuAnn telah didakwa mendapat sisi buruk pengeluar disebabkan dia drama undang-undang yang berterusan dan sepatutnya tuntutan wang.'Dia mahukan lebih banyak wang daripada Bethenny, yang pada asasnya akan menjadikannya suri rumah dengan gaji tertinggi,' dedah orang dalam.

Sementara itu, jalan cerita Ramona dilaporkan telah 'berjalan.'

'Pengeluar sedang giat membuat pelakon untuk menggantikannya,' jelas sumber itu.

“Nama pengeluar sangat mahukan ialah Lauren Santo Domingo — dia major,” kata orang dalam.

Lauren ialah pengasas bersama dan ketua pegawai jenama Moda Operandi, sebuah kedai fesyen dalam talian.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Lauren Santo Domingo (@thelsd)

“Pertunjukan itu juga meminati sosialit Tetamu Cornelia dan model danIbu Aneh Keluarbintang Byrdie Bell ,” sambung sumber itu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Byrdie Bell (@byrdiebell)

Selain Lauren, Cornelia, dan Byrdie, pengeluar juga melihat wanita yang dirujuk kepada mereka oleh Tinsley dan Bethenny.

'Tinsley mempunyai beberapa teman wanita berprofil tinggi dari zaman sosialitnya yang sedang mempertimbangkan rancangan itu, dan Bethenny juga membuat beberapa cadangan,' kata orang dalam.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Bravo TV