Kredit: Sara De Boer/startraksphoto

Jika Erika Jayne kembali ke Suri Rumah Sebenar Beverly Hills untuk musim 12, dia dilaporkan akan berbuat demikian dengan kenaikan gaji.

Beberapa hari selepas New York Times mendedahkan gaji enam angka Erika terima untuk musim 11 , orang dalam mendakwa bintang realiti yang bermasalah dari segi undang-undang akan menuntut kenaikan gaji sebelum dia kembali ke hadapan kamera dan terus mendedahkan kehidupannya kepada penonton.

'Ia akan menjadi lebih musim depan,' kata orang dalam Kami Mingguan daripada gaji Erika pada 12 Oktober, dengan menyatakan bahawa dia telah menjadi 'tumpuan tunggal'. musim 11 .

Selepas menjadi ' masukkan melalui pemerah dan mengikut arahan pengeluar,' sumber itu berkata Erika 'tidak akan dipersoalkan' menuntut 'gaji yang lebih tinggi' untuk musim akan datang .

“Penilaian di luar carta kerana jalan ceritanya dan apa yang dia dedahkan ,” dedah orang dalam. 'Apa yang dia hadapi [mengenai] Tom [Girardi] dan mahkamah belum selesai jadi anda boleh bayangkan apa yang akan dibawa musim depan.'Di tengahRHOBAmusim 11, yang dilaporkan mengumpul Erika sebanyak $600,000, dia dan suaminya yang kini berpisah, Thomas Girardi , dituduh menggelapkan berjuta-juta daripada bekas pelanggannya dan menggunakan potensi mereka perceraian 'sham'. untuk menyembunyikan aset.

Dalam lain Erika Jayne berita, dia difoto di Los Angeles pada hari Selasa ketika dia mengambil beberapa barang dari kedai Target tempatan. Dalam foto yang dikongsi oleh Surat Harian , Erika memakai tracksuit dengan rambut diikat sanggul dan cermin mata hitam menutupi mukanya.

Bulan lalu, selepas dilihat membeli-belah di kedai TJ Maxx oleh pengguna Twitter yang memberitahu dia 'tidak menang,' Erika bertepuk tangan dengan mendedahkan dia menikmati kedai yang mesra bajet.

“Saya membeli-belah di sana selama bertahun-tahun. Saya juga pergi ke Petco dan Target. Berhenti menganalisis hidup saya,” katanya kepada pengkritik itu.

Bravo juga mengeluarkan intip pertemuan semula, yang menunjukkan Tambah Dada dan Garcelle Beauvais masuk ke dalamnya. Video ada di bawah.

Perjumpaan RHOBHTontonan Langsung – Ini juga merupakan urutan tontonan langsung untuk episod baharu malam iniSuri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 11 reunion , yang disiarkan pada 8/7c di Bravo. Semasa episod disiarkan, sila kongsi pendapat anda di bawah.