Bethenny Frankel menjemput seorang kaunselor kesedihan ke rumahnya pada hari Rabu episod daripada Suri Rumah Sebenar New York City , di mana dia membuka tentang rasa bersalah yang dia alami selepas itu Dennis Shields tiba-tiba meninggal dunia.

Bethenny, 48, berkongsi bahawa dia telah berpisah dengan Dennis hanya seminggu sebelum overdosis yang tidak disengajakan, sambil menambah bahawa dia berasa bersalah tentang tidak dapat turun dari perjalanan perhubungan on-again dan off-again mereka.

Walaupun penonton mungkin menghargai keterbukaannya tentang hubungannya dengan Dennis, nampaknya beberapa rakannya kurang teruja dengan adegan itu.

'Ia membuatkan saya mahu muntah,' kata sumber Radar Dalam Talian tentang keputusan Bethenny untuk memberitahu tentang kematian Dennis dan pengebumiannya.

Bethenny memberitahu kaunselor kesedihan itu dia tidak sesuai dengan pengebumian , kerana dia tidak merasakan dia mempunyai identiti di sana. Dia bukan ahli keluarga dan dia bukan teman wanita lagi.Laporan itu juga menyatakan bahawa rakan-rakan Dennis mendapati liputan keseluruhan kematiannya terhadap RHONY 'agak menjijikkan.'

Ini berlaku selepas pelakon bersama Bethenny Penyanyi Ramona dikeluarkan a permohonan maaf secara terbuka selepas membuat komen tentang Dennis 'mengambil dadah' semasa episod awal musim ini. Seperti yang dilaporkan, Dennis meninggal dunia tahun lalu akibat ubat preskripsi yang disyaki terlebih dos .

Kelebihan dalam perkara ini ialah rakan Dennis percaya dia mungkin tidak akan terganggu dengan liputan kematian dan pengebumiannya jika dia tahu mengenainya, sambil menambah bahawa Dennis 'sangat mudah pergi.'

Isteri Dennis yang terasing, Jill Shields , dan kanak-kanak masih belum mengulas tentang keputusan Bethenny untuk bercakap mengenainyaSuri Rumah Sebenar New York City.Apabila Dennis dan Bethenny berkencan, dia menghubungi salah seorang anaknya semasa pertemuan semula itu, mendedahkan bahawa mereka sememangnya sangat rapat. Ia juga salah seorang anaknya yang menghubungi Bethenny dengan berita bahawa dia telah meninggal dunia pada 10 Ogos 2018.

Suri Rumah Sebenar New York Citydisiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. EST di Bravo.

Kredit Foto: Dara Kushner/INFphoto.com