Pada tahun 2021, pengeluar membuat langkah yang mengejutkan dengan bertanya Heather Dubrow untuk kembali ke Suri Rumah Sebenar Orange County . Walaupun peminat pada mulanya teruja kemunculannya semula , tidak lama selepas musim bermula, sesetengah daripada mereka teringat mengapa mereka tidak pernah menikmatinya sejak awal.

Sepanjang musim yang dinilai rendah, Heather dituduh mengawal persembahan dan menyesakkan setiap babak kerana wasiatnya dikenakan. Ramai penonton merasakan rancangan itu kehilangan tenaga liar yang aneh, yang pernah menjadi nadi francais itu.

Menurut sumber yang bercakap kepada Radar Dalam Talian , Heather mahu beralih daripadaRHOCkepada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

'Dia hanya fikir dia kelas di atas O.Cnya. rakan pelakon, Hakim Tamra termasuk,” kata orang dalam.

Sumber itu juga mendakwa Heather 'berfikir dia lebih sesuai' dengan rakan pelakonRHOBA.Semasa BravoCon, Heather membuat komen yang membuatkan peminat percaya bahawa dia bertanding untuk filem Beverly Hills.

'Saya maksudkan, Garcelle [Beauvais] dan saya sudah lama berkawan, [Tambah] Dada dan saya telah mengenali antara satu sama lain,” dedah Heather. 'Saya sangat menikmati berlian - mari kita jelaskan. Kita akan lihat ke mana angin membawa kita.'

Heather dan suaminya Terry baru sahaja menjual rumah agam Newport Beach mereka dengan harga $55 juta yang dilaporkan. Pada masa yang sama, mereka membeli sebuah penthouse bernilai $21 juta di L.A.

Outlet itu diberitahuRHOBAmusim 13 sepatutnya memulakan penggambaran pada bulan Januari. Orang dalam mendakwa musim lalu, yang baru-baru ini berakhir, adalah sukar untuk kedua-dua pelakon dan kru, dan semua orang memerlukan rehat.

Orang dalam juga mendakwa tiada sesiapa dalam pelakon semasa mengetahui sama ada mereka akan diminta kembali, tetapi mereka akan dimaklumkan sebelum cuti Kesyukuran.

Ramai peminat juga tidak berminat untuk melihat HeatherRHOBAatauRHOC, dan mereka menunjukkan kepadanya sebagai sebab rancangan itu menurun dalam rating. Beberapa pengkritiknya berharap kepulangan Tamra akan memulihkan kemuliaannya dahulu.

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17 dijangka disiarkan pada awal 2023 di Bravo.