Jenelle Evans sedang 'mengerikan' selepas dipecat daripada Ibu Remaja 2 .

Menurut laporan baharu, ibu kepada tiga anak itu mempunyai 'sifar simpanan' dan mungkin berada dalam bahaya untuk bangkrut, terutamanya selepas didakwa membocorkan cerita yang mungkin menyebabkan dia terpaksa beraksi di WEtv. Perkhemahan Perkahwinan .

'Dia bergantung pada cek suku tahunan dari MTV,' kata orang dalam Radar Dalam Talian pada 7 Mei.

Walaupun MTV akan dilaporkan terbuka untuk mengalu-alukan Jenelle kembaliIbu Remaja 2 jika dia menceraikan suaminya yang kontroversi , David Eason , sumber itu berkata dia 'tinggal bersamanya.'

Menurut laporan lain yang dikongsi awal minggu ini oleh Kumpulan Realiti Ashley , Jenelle dan David telah dihubungi untuk muncul diPerkhemahan Perkahwinanminggu lepas, sebelum dia dipecat, tetapi kerana kemnya didakwa membocorkan cerita kepada TMZ tidak lama selepas itu, penampilan itu mungkin tidak pernah berlaku.Sementara pengurus Jenelle, Johnny Donovan , memberitahu Halaman Enam hari kemudian bahawa cerita itu 'palsu' dan mendakwa Jenelle tidak mahu David terlibat sama sekali dengan perniagaannya, TMZ mendedahkan pasangan itu merancang untuk bertemu dengan WEtv di New York City untuk membincangkan menyertai rancangan itu.

Seperti yang dijelaskan The Ashley, Jenelle dan David didakwa merayu WEtv untuk membawa mereka ke siri itu tahun lepas selepas itu dia dipecat daripadaIbu Remaja 2 tetapi kemudiannya menolak peluang itu.

“Kami telah berunding tegar dengan mereka sejak beberapa minggu lalu, tetapi Jenelle dan David telah menolak tiga tawaran,” kata sumber rangkaian WEtv kepada The Ashley pada April 2018. “Mereka terus berkata tidak tetapi KAMI terus menawarkan mereka lebih banyak wang. ”

Setahun kemudian, Radar Online mendakwa Jenelle cuba merundingkan perjanjian $250,000 untuk muncul diPerkhemahan Perkahwinan, yang 'jauh di bawah' jumlah yang dia akan kehilangan disebabkan diaIbu Remaja 2menembak. Walau bagaimanapun, disebabkan cerita yang didakwa bocor, Jenelle telah mendapat sisi buruk bakal penerbitnya. Malah, selepas cerita itu dikongsi, WEtv mengumumkan satu kenyataan di Twitter di mana mereka berkata mereka 'tiada rancangan' untuk menghantar Jenelle dan David dalam rancangan mereka.

Berikutan tweet itu, Jenelle memberitahu Hollywood Life bahawa dia 'tidak bercakap dengan sesiapa' tentang muncul diPerkhemahan Perkahwinan.

Ibu Remaja 2disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di MTV.

Kredit Foto: NANCY RIVERA/INSTARimages.com