MTV dilaporkan telah menemui pengganti untuk Jenelle Evans selepas memecatnya awal minggu ini selepas pembunuhan tragis anjingnya .

Menurut laporan baru, Ibu Remaja: Muda dan Hamil bintang Jade Cline akan menyertai barisan pelakon Ibu Remaja 2 untuk musim akan datang menggantikan Jenelle, yang dikatakan 'sangat kecewa' tentang penyingkiran ceritanya.

“Rangkaian merancang untuk memindahkan Jade dariMuda dan Hamildan dia akan menjadi gadis kelima padaIbu Remaja 2,” dedah orang dalam di sebalik tabir kepada Kumpulan Realiti Ashley pada 7 Mei. “Jade telah menjalani penggambaran untukIbu Remaja 2dan yang lainMuda dan Hamilperempuan tidak sedang menjalani penggambaran.'

'Krew-krew gadis lain telah mengenali selama beberapa minggu, malah mereka yang tidak berada di penggambaran Jade kerana semua orang bercakap dan ada yang mengerjakan beberapa penggambaran gadis,' tambah sumber itu.

Manakala Jenelle tidak dipecat daripadaIbu Remaja 2 sehingga hari Selasa, Keluar dilaporkan memulakan penggambaran siri itu awal tahun ini 'sekiranya' sesuatu akan berlaku dengan Jenelle.Seperti yang pasti peminat dengar, MTV memilih untuk memutuskan hubungan dengan Jenelle selepas mengetahui suaminya, David Eason , telah membunuh bulldog Perancis mereka, Nugget, selepas haiwan itumenggigit anak mereka yang berumur dua tahun.

Berikutan tembakannya, yang datang selepas itu banyak syarikat menarik iklan mereka daripada disiarkan semasa episodIbu remajakerana kematian Nugget, sumber berkongsi perasaan Jenelle.

'Jenelle terkejut dan sangat kecewa,' kata orang dalam Kami Mingguan pada 7 Mei. 'Keputusan itu diberikan kepadanya secara tiba-tiba selepas berulang-alik dengan MTV.'

Barbara Evans 'juga kecewa,' tambah sumber itu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jenelle Evans (@j_evans1219)

MTV mengesahkan pemecatan Jenelle dengan satu kenyataan untuk akhbar pada hari Selasa.

“MTV telah menamatkan hubungannya dengan David Eason lebih setahun lalu pada Februari 2018 dan tidak pernah merakam sebarang episod baharuIbu Remaja 2dengan dia sejak itu,” kenyataan mereka berbunyi. “Selain itu, kami telah menghentikan penggambaran dengan Jenelle Eason pada 6 April 2019 dan tidak bercadang untuk membuat liputan mengenai kisahnya pada musim akan datang.”

Ibu Remaja 2disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di MTV.

Kredit Foto: lev radin/Shutterstock.com, Instagram