Satu laporan baru yang mengejutkan mendedahkan Joe Gorga , dan isterinya Melissa Gorga , tidak akan menghadiri majlis perkahwinan kakaknya Hakim Teressa kepada Luis Ruelas .

Seperti yang dilaporkan, Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang Teresa adalah akan berkahwin dengan Luis hujung minggu ini , dan nampaknya ketegangan itu terus meningkat sejak Teresa menolak kakak ipar Melissa dengan enggan menjadikannya sebagai pengiring pengantin di majlis perkahwinannya.

Muka surat Enam kini melaporkan bahawa Gorgas, yang sumber menegaskan 'telah dijemput' ke majlis perkahwinan 6 Ogos, tidak akan hadir berikutan beberapa drama yang berlaku semasa pesta akhir musim yang dirakamkan minggu ini.

'Terdapat filem akhir 'Housewives' yang sangat tegang dirakamkan awal minggu ini,' kata sumber kepada outlet itu.

semasa wawancara pada bulan Mei, Joe memanggil pengiring pengantin itu sebagai 'smack in the face.''Tidak kira sama ada dia suka isteri saya atau dia tidak suka isteri saya, dia pada dasarnya memukul muka saya dan dia tidak menghormati saya dan dia menyusahkan saya,' kata Joe pada Melissa Gorga Pada Paparan . 'Pada asasnya, 'Saya tidak kisah tentang abang saya' kerana jika saya berkahwin, dan dia bersama [ Luis Ruelas ], walaupun saya tidak menyukai Luis, saya akan meletakkan Luis dalam perkahwinan itu.”

Melissa juga bersetuju dengan suaminya, menyatakan dia merasakan sikap meremehkan mereka kerana Teresa menyertakan begitu banyak keluarga Luis dalam majlis perkahwinannya.

'Jika anda mahu memasukkan adik-beradik Luis dan suami kakaknya, saya fikir ia membuatkan kita semua mundur kerana ia hampir seperti, ia menghina [Joe], seperti, 'Hei Joe, saya sayang kamu. Awak satu-satunya saudara saya yang masih hidup tetapi saya tidak akan meletakkan isteri awak dalam perkahwinan saya,'' kata Melissa.

Berita mengenai perkahwinan itu lebih mengejutkan apabila Teresa menjadi hosnya mandi pengantin minggu ini, dan Melissa hadir. TheRHONJpesta akhir bagaimanapun telah dirakam selepas mandi pengantin.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh TERESA GIUDICE (@teresagiudice)

Seperti yang dilaporkan sebelum ini, perkahwinan Teresa dijangka akan difilemkan untuk sebuah spinoff akan datang pada Bravo.