Katharine McPhee tidak akan menyertai pelakon Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Walaupun penyanyi itu memulakan siri realiti, American Idol , beberapa tahun lalu, dia tidak akan kembali ke asalnya dengan menyertai siri TV Bravo selepas itu berkahwin dengan bekas pelakon David Foster pada hujung bulan lepas. Laporan baharu menerangkan sebabnya.

'Akhirnya, dia tidak melihatnya sebagai perkara untuknya. Dia lebih suka fokus pada perkahwinannya daripada terikat dengan drama,” kata sumber OKEY! Majalah dalam keluaran baru-baru ini. “DenganAmerican Idol, dia merasakan dia telah menghabiskan masanya di TV realiti.'

Menurut laporan itu, Suri Rumah Sejati eksekutif Andy Cohen fikir ia 'akan menjadi rampasan kuasa untuk mendapatkan Katharine dalam rancangan itu.'

'Ia hanya menjerit 'TV yang mesti ditonton,'' dakwa sumber itu.Sementara David muncul dalam rancangan itu selama bertahun-tahun bersama bekas isterinya , Yolanda Hadid , dia dilaporkan percaya membintangi siri 'membantu bermain' perpecahan mereka .

Katharine dan David mengikat tali pertunangan pada 28 Jun selepas itu bertunang musim panas lepas .

Pelakon daripadaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsmemerlukan seorang selebriti terkenal untuk mengisi tempat kosong yang ditinggalkan oleh bintang lama Lisa Vanderpump , yang mengumumkan dia berhenti siri bulan lepas selepas sembilan musim.

“Lima wanita, datang kepada saya dari semua arah... Saya tidak mahu menjadi sebahagian daripada [ia] lagi. Saya mengalami tahun yang sangat sukar tahun lepas dan saya tidak begitu kuat dari segi emosi. Anda lihat seluruh pelakon berpaling kepada saya. Maksud saya, mereka melemparkan semua benda kepada saya jadi saya memutuskan untuk pergi,” jelas Lisa ke Metro.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsperjumpaan musim sembilan kini disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Media Punch/INSTARimages.com