Katie Maloney dan Rachel Leviss sedang 'berada di luar' mengikuti Raquel yang didakwa bergaul dengan bekas suami Katie, Tom Schwartz .

Beberapa bulan selepas Raquel dan Tom dilaporkan 'dibuat' dan 'lagi' di tengah-tengah Scheana Shay dan Brock Davies ' minggu perkahwinan di Mexico, orang dalam mendakwa Katie telah menjauhkan diri daripada Raquel sebagai orang lain Peraturan Vanderpump pelakon tetap dibahagikan.

'Raquel dan Katie sedang keluar,' orang dalam mengesahkan kepada Kami Mingguan pada 27 Oktober.

Menurut sumber itu, Katie telah mengembangkan kumpulan rakannya melebihi merekaPeraturan Pampasangan pelakon kerana Raquel telah semakin rapat dengan Scheana.

Perceraian Katie dan Tom meletakkan 'sekatan antara pelakon' di tengah-tengah pengeluaran pada musim 10 , orang dalam menyatakan, “terutama selepas perhubungan itu berlaku , Katie telah menjauhkan dirinya daripada Raquel.”Awal bulan ini, semasa menghadiri BravoCon dengan rakan pelakonnya, Raquel mengakui dia 'tidak berada dalam keadaan terbaik' dengan Katie.

'Saya tidak boleh bercakap untuknya, tetapi saya hanya menjaga jarak dan membiarkan dia meluahkan perasaannya,' kata Raquel kepada Us Weekly pada 15 Oktober.

Bagi Tom, Raquel berkata mereka berdua adalah 'kawan baik' yang disatukan oleh perpisahan mereka baru-baru ini, termasuk dia Mac berpisah dengan Katie dan dia perpisahan lewat 2021 dengan James Kennedy .

'Saya rasa seperti [perpisahan kami] membawa kami bersama sebagai kawan, dan kami dapat menyokong satu sama lain. Saya tidak menjangkakan persahabatan itu akan berkembang, tetapi saya gembira kerana ia berlaku.”

Walaupun Raquel dan Tom bercakap secara terbuka tentang hubungan platonik mereka pada konvensyen peminat minggu lalu, dengan Tom mengakui bahawa mereka berdua berkongsi 'sambungan' dan memuji Raquel sebagai 'lucu' dan 'cerdik,' Katie, yang dilaporkan sedang berpacaran Pelakon berusia 25 tahun Satchel Clendenin , belum menghargai kejujuran mereka .

'Perbuatan itu sangat menjengkelkan apabila mereka seperti 'Saya tidak tahu, mungkin kami mungkin bercium kerana kami bercumbu sepanjang masa kerana itulah jenis persahabatan yang kami ada,'' kongsi Katie pada episod 21 Oktober.Awak Akan Mencintai Sayapodcast, melalui berat . 'Saya seperti, diam, pertama sekali, anda tidak, kedua sekali, cukup.'

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka mula disiarkan di Bravo pada hujung tahun ini atau awal tahun depan.