Pelbagai laporan kini mengesahkannya Masukkan Moore memang akan kembali ke Suri Rumah Sebenar Atlanta musim depan.

Berikutan laporan minggu lalu oleh blog Love B Scott yang menyatakan Kenya telah masuk rundingan rahsia untuk membuat kemunculan semula untuk RHOA musim 12, dua saluran media mendedahkan ia adalah perjanjian yang telah selesai.

Pertama, yang Terus Dari A blog, yang dilaporkan dengan tepat Keluar Kenya dari RHOA selepas musim 10, mengumumkan pada 19 April bahawa Kenya akan kembali sebagai suri rumah sepenuh masa.

Laman web ini juga mengesahkan laporan awal bahawa Shamari Devoe sememangnya telah kehilangan peranannya sebagai ahli pelakon sepenuh masa dan akan digantikan oleh Kenya. Bagaimanapun, Shamari dilaporkan telah ditawarkan kontrak untuk peranan sambilan supaya kepulangannya kekal di udara.

Laporan kredit Kandi Burruss dan Cynthia Bailey kerana bertanggungjawab sebahagiannya untuk membantu Kenya mendapatkan semula buah picnya. Terima kasih kepada Cynthia, Kenya mempunyai penampilan cameo semasa final RHOA baru-baru ini selepas Kandi membawanya ke parti yang dihoskan oleh Cynthia. Banyak ke kekecewaan daripada Nene Bocor , Kenya telah mengekalkan hubungan dengan Cynthia dan Kandi walaupun dia keluar dari rancangan itu tahun lepas.Laporan berasingan daripada Radar Dalam Talian juga mengesahkan ibu baru akan kembali ke RHOA. Bagaimanapun, Radar menyatakan bahawa penerbit masih belum memutuskan sama ada Kenya akan menjadi suri rumah sepenuh masa atau pelakon sambilan.

CYNTHIA DEDAHKAN KENAPA MARLO TIDAK AKAN MENJADI SURI RUMAH!

Kenya dilaporkan perlu mendapatkan suaminya, Marc Daly , untuk membuat penggambaran dalam filem lain untuk merebut peranan sepenuh masa dalam rancangan itu.

Sumber juga mendedahkan bahawa Nene telah menandatangani kontrak untuk kembali musim depan. Laporan lain telah menyatakan Porsha Williams , Juga dan Cynthia telah menandatangani untuk kembali juga, sementara Marlo Hampton juga telah menandatangani kontrak untuk kembali sebagai kawan kepada suri rumah.

Dalam lebih banyak berita Kenya, dia menghiasi muka depan keluaran terbaru Majalah Sheen , bersama anak perempuannya yang comelBrooklyn Daly. Isu itu akan disiarkan di gerai surat khabar pada hari Selasa, 23 April. Di bawah adalah kulit majalah!

Kulit bayi Kenya Moore Brooklyn Daly Sheen

Selamat Paskah semua! Bahagian III daripadaSuri Rumah Sebenar Atlanta perjumpaan semula disiarkan malam ini di Bravo pada 8/7c.

Kredit Foto: Roger Wong/INFphoto.com

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERUJA TENTANG KEMBALI KENYA KE RHOA?