Kim Richards dilaporkan dalam perbincangan untuk kembali Suri Rumah Sebenar Beverly Hills sebagai suri rumah sepenuh masa.

Kim, yang merupakan salah seorang bintang asal francais itu, menghentikan penggambaran rancangan itu beberapa tahun lalu untuk menangani alkohol masalah . Tetapi sekarang itu Lisa Vanderpump mendedahkan dia keluar dari persembahan , satu tempat telah dibuka.

Kim hanya membuat beberapa penampilan dalam rancangan itu sejak empat tahun lalu. Tetapi kini, dia bersedia untuk kembali ke rancangan Bravo yang popular. Sumber mendedahkan bahawa Kim sudah 'berbincang' dengan penerbit untuk kembali.

'Kim telah merayu penerbit untuk mengambilnya semula sejak dia dipecat,' kata sumber Radar Dalam Talian pada 11 Jun tentang rancangan Kim untuk masa depan.

Kim sudah membuat penampilan pada musim iniRHOBA.Dia menghadiri adiknya Kyle Richards ' Pesta Halloween, di mana penonton melihat dia berdamai dengannya Tambah Dada setelah bertahun-tahun bertelagah.'Kim telah bertahan sebagai kawan suri rumah,' kata sumber itu. 'Tetapi sekarang, dia tidak mempunyai pekerjaan lain dan tidak mempunyai sumber pendapatan lain.'

“Penerbit untuk rancangan itu tahu bahawa Kim boleh membawa penarafan kerana dia pernah melakukannya sebelum ini, tetapi hanya apabila dia huru-hara. Sekarang dia nampaknya sudah bersama, orang ramai ragu-ragu jika peminat mereka akan mengambil berat tentang kehidupannya yang membosankan,” dakwa orang dalam.

Kononnya, Kim sanggup melakukan apa sahaja untuk membawakan drama tersebut.

'Sekiranya ia mengambil masa lagi, dia bersedia untuk melakukannya. Pada ketika ini, dia akan melakukan apa sahaja untuk kembali ke pelakon sepenuh masa,” dakwa sumber itu.

Baru semalam,Suri Rumah Sejatipenerbit eksekutif, Andy Cohen , menutup khabar angin bahawa mereka sedang aktif meminang Kim dan kakak Kyle, Kathy Hilton , untuk menyertai pelakon.

Tontonan Langsung RHOBH – Ini juga merupakan utas tontonan langsung untuk episod baharu malam ini, jadi jangan ragu untuk mengulas dan bersembang di bawah semasa episod itu disiarkan pada 9/8c malam ini di Bravo TV! Klip pratonton ada di bawah.

Kredit Foto: Ga Fullner/Shutterstock.com, Foto Saham Tsuni/USA/Alamy