Kyle Richards dan Kathy Hilton Hubungan mereka mungkin tidak dapat diselamatkan berikutan apa yang orang dalam gambarkan sebagai 'menyakitkan' dan 'mengejutkan' Suri Rumah Sebenar Beverly Hills perjumpaan semula.

Menurut laporan baru-baru ini, saudara perempuan itu hampir tidak bercakap dalam beberapa minggu sejak itu penggambaran yang istimewa , di mana mereka dilaporkan membuat susulan musim 12 ketegangan , yang digesa oleh Tambah Dada dakwaan berkenaan Kehancuran Aspen Kathy , dengan beberapa 'kata-kata yang sangat kasar.'

Pada 8 Oktober, orang dalam memberitahu TMZ bahawa Kyle dan Kathy mempunyai komunikasi yang minimum antara satu sama lain dalam beberapa minggu kebelakangan ini, tidak lebih daripada 'beberapa' teks.

Walaupun Kyle dan Kathy telah melalui beberapa perkara naik dan turun sejak beberapa tahun yang lalu, beberapa daripadanya telah dipaparkan atau dibincangkan padaRHOBA , sumber berkata bahawa kali ini 'berasa berbeza dan lebih peribadi.'

Merujuk perkaraRHOBArakaman pertemuan semula pada bulan September, orang dalam di set memberitahu TMZ bahawa ia 'menyakitkan' untuk melihat Kyle dan Kathy bersatu semula antara satu sama lain di set, terutamanya selepas minggu pembentukan di kedua-dua rancangan dan di akhbar. Mereka juga menyatakan bahawa apa yang Kyle dan Kathy katakan dan lakukan pada rakaman itu 'sangat mengejutkan sehingga sukar untuk ditonton.'SebagaiRHOBApeminat sedia maklum, perjumpaan semula biasanya berfungsi sebagai suasana untuk menyelesaikan masalah dan bergerak ke hadapan ke musim seterusnya. Tetapi apabila ia datang kepada perjumpaan ini, orang dalam telah berkata begitu bukan bagaimana perkara itu dimainkan . Sebaliknya, selepas Kathy 'terbongkar' di tengah-tengah rakaman, Kyle yang 'terkejut secara emosi' telah 'terpecah', dan dia juga menyerbu keluar dari pentas pada satu ketika tertentu.

'Kata-kata yang sangat kasar' telah bertukar, orang dalam berkongsi.

Walaupun peminat perlu menunggu dan melihat apa yang berlaku antara adik-beradik itu semasa rakaman, keadaan menjadi jelek antara mereka di Instagram pada malam Jumaat, dengan Kyle seolah-olah mengancam untuk mendedahkan sesuatu tentang Kathy selepas melihat bahawa dia telah soal air mata perjumpaannya .

“Kenapa dia marah dan menangis? Saya adalah orang yang [dibuli] dan [dianiaya] selama 10 bulan! Hanya kejam dan menjijikkan,” tulis Kathy dalam ulasan 7 Oktober.

'Saya tidak fikir anda mahu saya menjelaskan mengapa,' balas Kyle.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung pada hari Rabu pukul 8/7c di Bravo.