Sekian untuk pertemuan semula antara Kyle Richards dan Lisa Vanderpump ! Walaupun Kyle mendedahkan dia ada diharap dapat mendamaikan bersama Lisa semasa Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim pesta perdana bulan lepas, nampaknya dia telah berubah hati.

Beberapa hari selepas Lisa berkata persahabatannya dengan Kyle telah 'selesai' dalam dirinyaRHOBAblog, sumber yang rapat dengan wanita itu bercakap dan mendakwa Kyle sama sahaja dengan hubungan mereka.

'Kyle benar-benar berharap hubungannya dengan Lisa Vanderpump dapat diperbaiki, tetapi malangnya sekarang, lagunya telah berubah, [dan dia] memberitahu rakan-rakan bahawa tiada peluang lagi,' dedah orang dalam kepada Kehidupan Hollywood pada 11 Mac.

Orang dalam itu menambah, 'Kyle berasa terluka dan dikhianati dan berasa kuat bahawa Lisa mempunyai seluruh skandal anjing ini dirancang di belakangnya. Kyle merasakan dia seorang OG, Suri Rumah yang setia dan persahabatannya dengan Lisa telah selesai secara rasmi. Dia rasa ditikam dari belakang oleh semua orang kerana Lisa mendapat projek TVnya sendiri.”

Seperti yang peminat mungkin dengar, Lisa mengerjakan projek baru berdasarkan daripada Vanderpump Dogs, yang kebetulan berada di barisan hadapan dalam dramaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan.Walaupun ramai wanita dikatakan kecewa dengan siri yang berpotensi itu, dan cara mereka didakwa dimanipulasi untuk menetapkan segala-galanya, sumber itu berkata Lisa percaya usaha baharunya adalah 'semua perniagaan' dan berharap bintang bersamanya boleh faham itu.

Sebagai tindak balas kepada laporan yang mendakwa Kyle kecewa dengan projek Lisa, wakilnya mengeluarkan kenyataan, mengatakan, 'Kyle mempunyai beberapa projek skrip dalam pembangunan di luarSuri rumahdan dia tidak berminat untuk berada di rancangan realiti lain. Tidak ada isu sama sekali dengan Lisa meneruskan projek realiti tambahan dan Kyle mendoakan yang terbaik untuknya dalam mana-mana projek tambahan yang dia usahakan.”

Dalam lainRHOBAberita, peminat akan menonton sebagai Teddi Mellencamp bertemu dengan Erika Jayne di rumahnya di Pasadena untuk membincangkan Puppy Gate semasa episod baharu malam ini.

Walaupun mesej teks nampaknya menunjukkan Teddi membuat rancangan untuk membawa keluar anjing Dorit semasa lawatannya keAnjing Vanderpump, Teddi sekali lagi akan menuduh Lisa menubuhkan Puppy Gate. Klip pratonton ada di bawah.

Tontonan Langsung RHOBH – Ini juga merupakan utas tontonan langsung, jadi sila komen dan sembang di bawah semasa episod itu disiarkan!

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com