Walaupun Kardashians terkenal kerana memberitahu segala-galanya mengenai orang-orang di sekeliling mereka, nampaknya mereka akhirnya akan mempunyai jadual dihidupkan mereka!

Menurut laporan baru, bekas pemain NBA dan bekas suami Khloe Kardashian , Lamar Odom , sedang bersiap sedia untuk menulis $10 juta menceritakan semua tentang keluarga yang lapar kemasyhuran yang akan menumpahkan semua jenis rahsia!

In Touch Mingguan negeri ini semua adalah sebahagian daripada percubaan semula oleh Lamar, 37, kurang daripada dua tahun selepas dia hampir kehilangan nyawanya akibat overdosis di Nevada.

Sumber yang rapat dengan Lamar mendedahkan: 'Lamar akan memasukkan rahsia yang tidak pernah diceritakan sebelum ini tentang penipuan, seks, dan dadah, minuman keras, pil, kokain, semuanya.' Sumber itu menambah bahawa dia 'tidak mempunyai apa-apa lagi untuk kehilangan' dan segala-galanya untuk diperolehi dengan mendedahkan Mengikuti Kardashians bintang.

'Lamar telah rapat dengan keluarga Kardashian melalui semua drama paling gila mereka, dan dia adalah ancaman terbesar mereka apabila ia datang untuk menumpahkan rahsia paling kotor mereka,' kata sumber.Laporan oleh Surat Harian pergi lebih mendalam dengan menyatakan Lamar akan memberitahu semua tentang semua orang dalam keluarga termasuk Kim Kardashian banyak perpecahan rahsia dari hubby Kanye West . 'Lamar tahu semua tentang banyak perpisahan mereka, Dia boleh memberikan butiran hujah mereka, panggilan nama dan tuduhan yang mereka lemparkan antara satu sama lain.'

Dia dilaporkan akan melukis Kim, 36, sebagai penyedut wang yang menggunakan lelaki untuk wang.

Dan bagaimana dengan bekas isterinya Khloe? Dia dilaporkan akan mendedahkan kebenaran tentang bapanya dan siapa bapa kandungnya. Yikes.

Tuntutan lain termasuk pendedahan Kim dan Khloe menjalani pembedahan plastik untuk meningkatkan bahagian bawah umm mereka (wanita-wanita itu telah lama menafikannya tetapi ayuh, kami mempunyai mata!), dakwaan Kris Jenner tahu tentang masa itu Jenner milik Bruce pakaian silang tambah Kylie Jenner dilaporkan melepak 'dengan orang yang membawa senjata api dan melakukan dadah.'

Tiada maklumat lagi tentang bila buku ini akan dikeluarkan tetapi sesuatu memberitahu kami ia akan menjadi buku terlaris!

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA BACA CERITA LAMAR TENTANG KARDASHIAN?