Kredit: Seth Browarnik/startraksphoto

Lea Black dilaporkan telah kembali ke Suri Rumah Sebenar Miami pelakon.

Sebagai penggambaran pada musim kelima dibalut dengan pesta akhir di Florida dengan Adriana De Moura , Julia Lemigova , Dr Nicole Martin , Guerdy Abraira , Marysol Patton , Alexia Echevarria , dan Larsa Pippen , orang dalam mendedahkan bahawa Lea, isteri kepada peguam terkenal Roy Black , akan dipaparkan pada musim baharu sebagai rakan sambil dia membantu Lisa Hochstein mengemudi dia perceraian yang tidak kemas daripada Lenny Hochstein .

“BERITA TERBARU: Saya tahu hari ini adalah hari jenaka antarabangsa… TETAPI INI BUKAN. JENAKA. Menurut sumber tanpa nama, Lea Black, Datuk Bandar Miami, AKAN MEMBUAT PENAMPILAN UNTUK MUSIM 5 SURI RUMAH SEBENAR MIAMI!!!” halaman peminat RHOM diumumkan pada hari Jumaat. 'Dia akan dibawa sebagai kawan Lisa yang membantunya dengan perceraiannya.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh The Real Housewives of Miami 🦩 (@rhom.peacock)Seperti yang peminat akan ingat, Lea adalah sebahagian daripada pelakon asalRHOM , yang turut disertakan Cristy Rice dan ahli pelakon semasa Adriana, Alexia, Marysol, dan Larsa, tetapi tidak kembali ke musim keempat siri ketika itu dimulakan semula oleh Peacock pada tahun 2021.

Di tengah-tengah berita kepulangan Lea, theRatu Bravopada Instagram berkongsi beberapa siri video dan gambar pelakon yang menikmati pesta akhir di Miami, Florida.

“Ia adalah pembalut!” stylist Zlata Kotmina menulis dalam kapsyen Kisah Instagram.

RHOM Musim 5 Membungkus Penggambaran di Miami

Halaman peminat Bravo juga berkongsi klip Guerdy yang menawarkan 'sorak' kepada kamera ketika dia dan rakan pelakonnya menamatkan produksi pada babak terakhir musim kelima.

RHOM Guerdy Abriara Bersorak Sambil Membungkus RHOM Musim 5

Semasa muncul pada Di Sebalik Tali Baldu bersama David Yontef pada bulan Januari, jelas Lea kenapa dia bukan sebahagian pelakon musim empat.

'Jawapan sebenar ialah saya mempunyai beberapa perbualan dengan gadis pelakon itu,' dedah Lea. 'Dan saya mempunyai beberapa perbualan dengan penerbit. Tetapi saya tahu selepas perbualan pertama dengan pengeluar, pada pendapat saya, ia akan menjadi lebih sama. Dan ia mungkin tidak akan berjaya untuk saya. Itu benar-benar kebenarannya.”

Suri Rumah Sebenar Miami musim kelima dijangka memulakan penstriman di Peacock pada hujung tahun ini.