Kredit: Zapata/MEGA

Mungkinkah peminat telah melihat Lisa Rinna yang terakhir Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ?

Menurut laporan majalah yang baru dikeluarkan, yang datang hanya beberapa minggu selepas itu Lisa diejek oleh peminat di BravoCon dan menampilkan tajuk, 'Lisa Rinna: Dipecat oleh Bravo?,' kedua-dua peminat dan eksekutif sama-sama 'menyuruh pemergian suri rumah' selepas musim 12 .

'Tiada siapa yang akan menyesal melihat Lisa pergi,' kata seorang kawan Bintang majalah. 'Dia jelas meletup dan boleh mengambil masa rehat.'

Dalam beberapa minggu kebelakangan ini, Lisa telah menghadapi banyak tindak balas daripada peminat yang telah menjadi marah bukan sahaja telatah dia terhadap Kathy Hilton , yang termasuk dakwaan mengancam adiknya Kyle Richards dan keluarganya, tetapi juga dia tingkah laku di media sosial . Malah Andy Cohen memanggilnya untuk kekusutannya yang berterusan di Instagram, menaunginya sebagai 'bencana berganda'.

Sementara itu, di tengah-tengah kritikan daripada bekas peminat dan rakan pelakonnya, Lisa mengekalkan pandangan positif tentang masa depannya dengan Bravo, baru-baru ini berkata, 'Apa sahaja yang dimaksudkan, akan menjadi. Dan itulah cara saya sentiasa melihat sesuatu.'Dia juga mengaku sebagai 'musuh terburuknya sendiri', dan dia mengakui dia sepatutnya mendapatkan terapi selepas pemergian yang dahsyat daripada ibunya, Lois Rinna .

'Saya akan mengesyorkan pergi ke ahli terapi dan membongkar perasaan anda dengan ahli terapi anda. Saya tidak semestinya mengesyorkan melakukan apa yang saya lakukan, 'kata Lisa pada anRHOBApanel di BravoCon.

Walaupun Lisa telah dipaparkan dalam kedudukan sepenuh masa dalam rancangan itu sejak musim kelima, orang dalam Star berkata Andy tidak mahu dia pada rancangan itu pada mulanya, menyatakan bahawa dia mahukan 'orang yang kaya,' bukan pelakon. Walau bagaimanapun, selepas Lisa dimasukkan ke dalam pelakon, dia menjadi 'kawan baik kepada semua orang.'

'Wanita lain adalah ratu drama, tetapi bukan Lisa,' sumber menjelaskan tentang tahun-tahun awal Lisa dalam siri itu. '[Tetapi] dia jelas mengetahui makhluk itu pengacau periuk sedemikian bermakna dia akan mendapat lebih banyak masa kamera dan jalan cerita yang lebih baik. Dia merasakan ia memberinya kelebihan untuk menyatakan apa yang ada dalam fikirannya, dan sudah tentu penerbit menyukai drama yang ditimbulkannya.”

Orang dalam terus mengatakan bahawa jika Lisa akhirnya kapak dariRHOBA , dia mungkin akan menganggapnya sebagai 'keputusan bersama' dengan rangkaian.

“Dia boleh dengan mudah membalikkannya dan berkata dia berhenti kerana persembahan itu toksik dan tidak baik untuk kesihatan mentalnya. [Tetapi] dia tidak berniat untuk membiarkan mereka bersuara terakhir,” kata sumber itu. “Lisa mengakui dia bukan dirinya musim ini. Ibunya telah meninggal dunia dan dia melampiaskan kesedihannya kepada orang tuanya, yang dia tahu tidak sihat.'