Dalam baru hari ini, ia muncul Lisa Vanderpump adalah manusia dan *tercungap-cungap* sama cacatnya seperti kita yang lain!

Menurut laporan baru, the Suri Rumah Sebenar Beverly Hills star terlibat dalam perlawanan jerit awam dengan abangnya Mark Vanderpump semasa keluar makan di restoran minggu ini. Tunggu, dia ada abang?! Siapa tahu.

Sumber memberitahu Radar Dalam Talian bahawa Lisa, 57, dan abang Mark, 58, bergaduh letupan di restoran New York City The Waverly Inn pada malam Rabu.

“Lisa dan suaminya Ken dan anak perempuan Pandora sedang makan malam bersama abangnya Mark dan beberapa yang lain,” seorang tetamu yang duduk di meja berdekatan berkongsi. “Mereka semua jelas sangat kecewa. Lisa dan abangnya berteriak sesama sendiri supaya seluruh restoran dapat mendengar!”

Walaupun sumber itu tidak dapat memahami perkara yang mereka bergaduh, mereka dapat melihat bahawa ia 'sangat serius.''Pada satu ketika, abang Lisa menghempas tangannya di atas meja dan menjerit 'Cukup!'' dedah orang yang melihat.

“Apabila dia bangun untuk pergi, anak perempuannya mula menjerit kepadanya ‘Keluar dari restorannya!’ Ia benar-benar huru-hara dan tiada siapa boleh percaya apa yang mereka saksikan sebentar tadi. Seluruh tempat itu terkejut!”

Saksi mata itu menambah bahawa Lisa kelihatan 'sangat malu' semasa meludah keluarga awam.

Memang Lisa berada di New York minggu ini semasa dia muncul milik Andy Cohen Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung pada malam Selasa.

Bagi Mark, kami melakukan sedikit penggalian dan mendapati dia agak terkenal di UK dan telah berada di beberapa tabloid mereka atas beberapa sebab! Dia yang terbaharu selepas penampilannya di rancangan bual bicara UK pada 2016 yang topiknya adalah mengenai sugar daddy. Dia berada di sana sebagai ayah gula yang sepatutnya dan mendedahkan dia tidak ragu-ragu untuk memenangi dan menjamu wanita cantik.

Mark Vanderpump TV

Mark, yang digambarkan ketika itu sebagai bapa kepada dua anak bercerai berusia 56 tahun, didedahkan dia selepas 'sedikit keseronokan' berikutan perceraiannya dengan isterinya selama 22 tahun.

Digambarkan sebagai ahli perniagaan Essex dan DJ, Mark juga muncul dalam dokumentari UK 2016 bertajuk ' Penggali Emas dan Bangga ' di mana dia bercakap besar tentang mempunyai 'banyak teman wanita.' Mark menyatakan, 'Saya suka berkawan dengan wanita dan saya berkencan dengan empat atau lima wanita pada satu masa.'

tandakan vanderpump pada penggali emas dan bangga

Tandakan pada dokumentari UK 'Gold Digger and Proud'

Peliknya Mark tweeted kepada Lisa pada tahun 2014 bahawa dia harus berhenti daripada menonton TV realiti. Dia menulis, “Sebagai saudaramu @pam bah tambahan, anda perlu membawa a** kurus anda kembali ke England dan berhenti membuang air kecil di Reality TV.”

Ia kelihatan seperti pertukaran mesra antara adik-beradik tetapi masih, mudah untuk melihat mengapa Lisa menjauhkan yang ini daripada kamera Bravo!

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT BAHAWA LISA BERGADUH KELUARGA DI AWAM?