Lisa Vanderpump mungkin terasing daripada pelakon Suri Rumah Sebenar Beverly Hills tetapi itu tidak semestinya bermakna dia bersedia untuk berhenti persembahan .

Walaupun laporan baru telah mendedahkan bahawa restoran dan aktivis hak haiwan itu 'bersandar kepada' meninggalkan siri , terdapat satu perkara utama yang menghalangnya daripada memutuskan hubungan dengan persembahan itu sepenuhnya.

Pada 16 Mei, TMZ menjelaskan bahawa sementara Lisa mungkin tidak mahu kembali ke produksi bersama bintang-bintangnya selepas itu dituduh membocorkan cerita kira-kira Dorit Kemsley 'meninggalkan' seekor anjing dari tempat perlindungan haiwannya, Vanderpump Dogs, tahun lepas, dia tidak mahu memberikan pelakon kepuasan perasaan bahawa mereka telah menang. Lagipun, Lisa yakin bahawa rakan pelakonnya menyerbunya semasa musim kesembilan dalam usaha untuk membuatnya berhenti.

Lisa juga percaya rakan pelakonnya berpaling menentangnya kerana mereka cemburu dengan siri spinoffnya yang berjaya,Peraturan Vanderpump, dan mahu mengalih perhatian penonton daripada drama undang-undang yang dihadapi oleh kebanyakan mereka dan suami mereka.

Seperti kebanyakan peminat RHOBH sedia maklum, para suami kepada Kyle Richards , Dorit Kemsley dan Erika Jayne semua sedang hadapi saman berjuta dolar .Laporan itu juga menambah bahawa Lisa merasakan dia tidak mempunyai apa-apa lagi untuk dibuktikan kepada rakan pelakonnya selepas keputusan menakjubkannya untuk ambil ujian pengesan pembohongan pada rancangan itu. Dia dilaporkan merasakan ujian poligraf akhirnya akan menyelesaikan masalah itu. Mungkin petunjuk bahawa dia lulus ujian, kerana keputusannya tidak akan didedahkan sehingga episod RHOBH yang seterusnya.

Bagi Lisa pula penampilan yang berpotensi pada masa akan datangSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsrakaman perjumpaan musim sembilan, yang dijangka berlangsung bulan depan , dia dikatakan 'tidak pasti' tentang penyertaan.

Lisa baru-baru ini membincangkan masa depannya dengan rancangan itu semasa temu bual minggu lalu dan mencadangkan dia bersedia untuk meneruskan.

'Selepas 380 episod kadangkala anda perlu berkata - cukup baik,' katanya kepada Daily Mail. 'Saya fikir kita semua sampai ke tahap di mana kita memerlukan rehat pada satu masa.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: AJM/PA Images/INSTARimages.com