LuAnn de Lesseps dilaporkan berada dalam bahaya untuk dipecat daripada peranan sepenuh masanya Suri Rumah Sebenar New York City .

Mengikuti berita tentang Pelanggaran percubaan terbaru LuAnn , laporan mendakwa penerbit dan bintang bersamanya sama-sama mengambil berat tentang cara siri TV Bravo memberi kesan bintang kabaret .

'Pengeluar benar-benar mempertimbangkan untuk melepaskannya kerana dia telah menjadi liabiliti yang besar,' kata sumber yang rapat dengan LuAnn. Radar Dalam Talian pada 28 Mei. 'Dia berfikir bahawa dia tidak dapat dikalahkan, dan penerbit benar-benar mula berfikir bahawa berada di rancangan itu hanya memburukkan masalahnya.'

Bagi pelakon bersama LuAnn, mereka percaya dia harus 'bertanggungjawab' untuk tingkah lakunya .

'Ramai rakan pelakonnya merasakan dia perlu bertanggungjawab atas tindakannya,' kata orang dalam.Semasa temu bual dengan Hollywood Life awal bulan ini, LuAnn mengakui bahawa ia tidak selalunya mudah dikelilingi oleh alkohol, dan drama, semasa penggambaran adegan untukSuri Rumah Sebenar New York City.

'Ia adalah suasana parti yang berada di pameran itu, dan terdapat banyak alkohol di sekeliling, yang saya okay. Maksud saya, kerana alkohol ada di mana-mana. Saya berada di hotel sekarang - alkohol saya boleh dapatkan bila-bila masa saya mahu, bukan? Tetapi ia amat mencabar apabila ada drama. Kamu tahu?' LuAnn menjelaskan.

'Dan anda cuba untuk tidak membiarkan emosi anda mengatasi anda, dan minum... Anda juga cenderung untuk minum apabila anda sedih dan juga gembira,' sambungnya. 'Tidak sedih, tetapi apabila anda mempunyai masalah, atau ada semacam drama. Dan terdapat banyak drama di sekitar persembahan kami, jadi untuk berada di sekeliling suri rumah setiap malam, bukanlah mudah.'

Minggu lepas, LuAnn diarahkan kembali ke penjara selepas melanggar percubaannya dengan minum dan melangkau mesyuarat Alcoholics Anonymous yang diarahkan mahkamah tetapi akhirnya bersetuju dengan perjanjian percubaan yang lebih ketat dan mengelakkan masa penjara.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Jason Mendez/startraksphoto.com