Satu lagi Suri Rumah Sebenar Orange County menembak untuk melaporkan hari ini.

Hanya beberapa hari selepas ia didedahkan Peggy Sulahian telah dipecat oleh Bravo, laporan baru menyatakan Lydia McLaughlin juga telah dilepaskan oleh rangkaian.

mengikut Radar Dalam Talian , Lydia sekali lagi akan meninggalkan RHOC tetapi tidak seperti pemergian awalnya pada 2013 apabila dia pergi untuk menghabiskan lebih banyak masa bersama keluarganya, kali ini Bravo memecatnya.

'Lydia kembali, tetapi dia tidak menarik,' dedah orang dalam rancangan itu. “Pengeluar terutamanya mahu dia bawa Tamra dan Vicki kembali bersama, dan ia telah mencapai misi.”

'Dan, malangnya untuknya, dia lebih sejajar dengan Peggy jadi dia berada di blok pemotongan,' sambung orang dalam. Aduh!Laman web ini juga menyentuh lebih banyak berita pemutus untuk musim depan. nampaknya Meghan King Edmonds juga berada di blok pemotongan tetapi pendedahan baru-baru ini bahawa dia hamil lagi dengan bayi nombor dua nampaknya telah menyelamatkannya.

'Mereka tidak bercadang untuk membawa Meghan kembali,' kata sumber itu, 'tetapi dia menyebarkan berita kehamilan kepada mereka semasa perjumpaan semula. Jadi dia memaksa mereka untuk membawanya balik walaupun mereka tidak mahu.'

Bagi suri rumah yang lain, orang dalam berkata Bravo merancang untuk menjemput mereka semua kembali. Ini bermakna penonton boleh menjangkakan Vicki Gunvalson, Hakim Tamra, Kelly Dodd, dan Shannon Beador kembali untuk RHOC musim 13. Ya, kami berada di musim ke-13!

Akhirnya sumber menyatakan bahawa Gretchen Rossi mungkin akan kembali ke rancangan musim depan untuk mencetuskan beberapa drama!

'Mereka sangat mempertimbangkan untuk membawa Gretchen kembali musim depan,' sumber itu berkongsi. 'Mereka memerlukan antagonis untuk mencipta beberapa drama.'

Gretchen mungkin membuat penambahan yang bagus kerana kepulangannya akan melibatkan tunangnya Slade Smiley yang mungkin atau mungkin bukan suri rumah kehormat, ditambah pula dengan Gretchen baru-baru ini telah perang Twitter dengan Tamra mengenai beberapa komen yang dibuatnya tentang Tamrahubungan yang tegangdengan anak perempuannya Sidney . Jadi penerbit sudah mempunyai beberapa drama terbina dalam.

Sama seperti pemecatan Peggy, mesti dikatakan pemecatan Lydia tidak begitu mengejutkan kerana dia tidak membentuk sebarang ikatan yang kuat dengan mana-mana wanita dalam rancangan itu. Selain itu, dia bukan kegemaran peminat untuk mengatakannya secara sederhana.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA SEDIH ATAU GEMBIRA MELIHAT LYDIA PERGI? ANDA MAHU GRETCHEN PULANG?