Kebocoran NeNe dilaporkan menghadapi akibat untuk serangannya terhadap a Suri Rumah Sebenar Atlanta ahli krew.

Berikutan pertemuan yang mengejutkan semasa musim 11, di mana NeNe merobek baju jurukamera dan kononnya menghantarnya ke hospital dengan gigi yang patah, bintang realiti lama itu kononnya telah dipaksa untuk 'duduk' dalam produksi untuk bahagian pertama musim ke-12 yang akan datang.

mengikut Cinta B Scott , NeNe akan hilang dari episod sulung siri ini dan boleh dilarang daripada penggambaran lebih lama kerana 'sikap buruk'nya terhadap penerbitnya dan eksekutif lain siri TV Bravo.

Suri Rumah Sebenar Atlantamusim 12 memulakan pengeluaran dua minggu lalu dan kerana NeNe dibayar untuk setiap episod rancangan itu, dompetnya, dan dikhabarkan gaji $2.85 juta , akan menerima pukulan akibat daripada perangai buruk dia semasa musim 11.

Dalam berita lain, khabar angin mula berpusing awal tahun ini berhubung dengan Masukkan Moore 's berpotensi kembali ke persembahan dan kini, menurut Love B Scott, kemunculannya semula dikatakan sebagai 'urusan yang telah selesai.' Malah, dia sudah pun begitu ternampak penggambaran bersama bintang-bintangnya dan dilaporkan telah bersetuju untuk menampilkan suaminya Marc Daly dan anak perempuan mereka, bayi Brooklyn , dalam rancangan itu.Dan sementara laporan lain telah mendakwa Kenya terpaksa ambil potongan gaji , laporan ini menafikan tuntutan itu dan menyatakan Kenya sebenarnya menerima kenaikan gaji untuk kembali.

Memandangkan NeNe dilaporkan dijauhkan daripada produksi buat masa ini, pengeluar dikatakan sedang memburu seseorang yang baharu, yang mungkin akan menjadi penggantinya. Seperti yang dijelaskan oleh laporan itu, penerbit berharap untuk mencari seseorang yang mempunyai 'nama BESAR' yang dapat menarik penonton untuk siri ini.

KEMASKINI :Seorang wakil untuk NeNe menafikan laporan ini dan mendakwa sebab NeNe tidak membuat penggambaran dengan rakan pelakonnya adalah kerana dia masih dalam rundingan.

“Saya boleh mengatakan dengan kuasa bahawa tidak ada kebenaran untuk perkara ini. Satu-satunya sebab mengapa dia tidak melakukan penggambaran pada masa ini adalah kerana dia masih dalam rundingan aktif dengan kontraknya, 'kata wakil itu. ET Dalam Talian .

Kredit Foto: Fernando Lucena/startraksphoto.com