Percubaan untuk menyelamatkan muka? Atau adakah dia benar-benar melampaui drama itu?

Menurut laporan baru, Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Peggy Sulahian mengancam untuk berhenti dari rancangan itu!

Berita ini datang selepas baru-baru ini dilaporkan bahawa koster RHOCnya bergabung bersama pecat dia .

Sumber memberitahu Radar Dalam Talian bahawa selepas pertemuan semula itu, Peggy, 44, menyerbu keluar dari pentas. Dia dilaporkan memberitahu penerbit bahawa dia 'selesai' dengan rancangan itu dan 'pasti tidak berminat' untuk kembali untuk musim depan.

'Peggy yakin ada kempen fitnah terhadapnya yang dimulakan oleh rakan pelakonnya,' dedah orang dalam produksi.Seperti yang dilaporkan sebelum ini, rakan pelakon Peggy benar-benar merinduinya, dan nampaknya merasakan dia memulakan drama untuk kekal relevan.

FOTO – LIHAT PEGGY SULAHIAN SEBELUM DAN SELEPAS PEMBEDAHAN PLASTIK!

“Wanita lain tidak tahan dengan Peggy. Dia telah memulakan begitu banyak pergaduhan dengan wanita yang benar-benar keterlaluan dan tidak perlu,” kata sumber.

Hanya masa yang akan menentukan masa depan Peggy di RHOC. Walau bagaimanapun, adalah selamat untuk mengatakan peluangnya untuk kembali ke rancangan itu semakin berkurangan setiap hari. Walaupun dia mempunyai peminat, konsensus umum nampaknya dia tidak sesuai untuk persembahan itu.

Kredit Foto: Nicole Weingart/Bravo

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA MAHU LIHAT PEGGY KEMBALI KE RHOC?