Terdapat bisikan untuk beberapa ketika sekarang tentang Taman Phaedra status kewangan selepas dipecat Suri Rumah Sebenar Atlanta star meletakkan salah satu rumahnya untuk dijual dan satu lagi untuk dipajak dalam tempoh sebulan, dan kini laporan baharu mengesahkan dia bukan sahaja terdesak untuk mendapatkan pekerjaannya kembali tetapi juga untuk mendapatkan wang tunai selepas kehilangan gaji berjuta-juta dolar daripada Bravo.

Radar Dalam Talian melaporkan Phaedra, 43, telah berusaha sedaya upaya untuk mendapatkan kembali RHOA. Jika anda ingat, dia telah dipecat musim lalu selepas menyebarkan khabar angin keji tentang castmate Kandi Burruss , secara palsu mendakwa Kandi telah merancang untuk dadah dan merogol rakan sesama mereka Porsha Williams.

'Dia sentiasa berhubung dengan penerbit yang meminta untuk membuat cameo atau menjadi sebahagian daripada siri itu dalam beberapa kapasiti,' dedah orang dalam. 'Mereka telah berulang kali menolak tawarannya kerana dia tidak lagi mempunyai hubungan organik dengan mana-mana ahli pelakon musim 10.'

Satu sebab Phaedra terdesak? Dia kehilangan gaji jutaan dolar yang dilaporkan Bravo digunakan untuk membayarnya.

'Dia terdesak untuk mendapatkan wang tunai,' tambah orang dalam. 'Dia cuba menjual salah satu rumahnya dan memajak rumah yang dibeli baru-baru ini kerana dia tidak mempunyai pendapatan yang besar yang dia perolehi.RHOA.”GAMBAR – LIHAT APOLLO NIDA DI PENJARA BERSAMA TUNANG BARUNYA!

Malah, kami melaporkan bulan lepas bahawa dia telah menyenaraikan salah satu rumahnya di Atlanta dengan harga $1.5 juta. Anda boleh melihat foto rumah itu di sini .

Jadi betapa terdesaknya Phaedra? Nampaknya dia menawarkan hampir apa sahaja kepada penerbit RHOA termasuk berjanji untuk membuka tentang kehidupan temu janjinya!

Phaedre 'menawarkan untuk berkencan dan membuka lebih banyak tentang kehidupan peribadinya' kata sumber itu tetapi ia tidak mencukupi. 'Pengeluar menjelaskan bahawa mereka lebih berminat untuk mengikuti kisahnya apabila dia berkahwin dengan Apollo kerana penonton boleh mengaitkan dengan stigma berkencan dengan lelaki yang mempunyai masa lalu yang bermasalah dan perjalanannya untuk memulihkan hidupnya.'

Sementara itu, bekas suami Phaedra Apollo Nida kekal dalam penjara, menjalani hukuman 8 tahun kerana penipuan.

Kredit Foto: Bravo

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA MERASA KESALAHAN DENGAN PHAEDRA?