Nampaknya peminat akan melihat ke dalamnya Porsha Williams ' hubungan dengan tunang Simon Guobadia lebih awal daripada jangkaan kerana dia dilaporkan sedang membuat penggambaran rancangan baru tentang hidupnya kerana laporan baru juga mendakwa dia memalsukan persahabatannya dengan Falynn Guobadia untuk Suri Rumah Sebenar Atlanta .

MengikutiRHOAbintang berita pertunangan yang mengejutkan , kini telah didedahkan bahawa Porsha mendapat tiga bahagian istimewanya sendiri di Bravo. Bagaimanapun, menurut laporan, projek itu pada mulanya tidak sepatutnya meliputi kehidupan romantiknya.

'Ia adalah cahaya hijau beberapa bulan yang lalu, jadi ia tiada kaitan dengan berita [pertunangan] ini,' kata sumber Muka surat Enam pada 11 Mei. 'Istimewa itu sepatutnya memberi tumpuan kepada Porsha, aktivismenya dan keluarganya.'

Seperti yang diketahui peminat, theNegara Hidangantuan rumah telah terlibat dalam gerakan Black Lives Matter , yang banyak diliputiRHOA, dan aktivismenya dilaporkan yang mendorong siri baharu itu. Tetapi, sekarang dia telah menurunkan berita pertunangannya yang hebat, kemungkinan besar percintaannya dengan Simon akan dilindungi, terutamanya jika dia hamil.

'Jika dia bertunang dengannya dan dia mengandung [dengan anaknya], itu boleh mengubah keadaan,' tambah orang dalam itu. 'Ia jelas akan menjadi sebahagian daripada [istimewa].'Perlu disebutkan bahawa orang dalam tidak mengesahkan sama ada bintang realiti itu hamil dan Porsha juga tidak mengumumkan bahawa dia menjangkakan anak kedua.

Spin-off baharu itu akan memulakan penggambaran pada pertengahan musim panas dan 'mungkin' akan termasuk kakaknya, Lauren Williams , dan ibunya, Diane Williams . Sumber itu terus menambah bahawa Simon akan mengambil bahagian dalam siri itu 'jika dia masih ada.'

Sementara itu, pelbagai sumber kini mendakwa bahawa Porsha tidak pernah benar-benar berkawan dengan bintang bersamanya - dan isteri Simon yang terasing - Fallin . Walaupun Falynn diperkenalkan pada rancangan itu sebagai rakan Porsha, orang dalam memberitahu TMZ wanita itu bertemu buat kali pertama apabila ibu kepada satu anak itu muncul untuk membuat penggambaran di rumah Falynn, yang dia kongsi dengan Simon pada masa itu. Sumber kemudian menjelaskan bahawa penerbit yang meminta wanita berlakon seolah-olah mereka mengenali satu sama lain.

https://www.instagram.com/p/COvSiFeMcW_/

Fallin memecah kesunyian dia tentang pertunangan bekasnya pada hari Selasa dan menjelaskan bahawa perceraian mereka belum dimuktamadkan walaupun Porsha mendakwa sebaliknya dalam pengumumannya .

'Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua orang kerana menghubungi saya dan menawarkan kasih sayang dan sokongan mereka,' tulis Falynn dalam satu kenyataan melalui Instagram. “Pada masa ini, saya fokus untuk memuktamadkan perceraian dan penyembuhan. Menghantar positif kepada anda semua.”

Sumber menegaskan bahawa Porsha tidak ada kaitan dengannya Perpecahan Falynn dan Simon kerana mereka didakwa baru bersama selama kira-kira sebulan.

Kredit Foto: Jennifer Graylock/INFphoto, Instagram