Kredit: Instagram/Reagan Charleston

Suri Rumah Sebenar New Orleans boleh datang tidak lama lagi.

Hanya beberapa bulan selepas itu tayangan perdana daripada Suri Rumah Sebenar Dubai , ansuran terkini bagi Suri Rumah Sejati francais, notis pemutus yang baru dikesan telah membuatkan peminat yakin rancangan berpotensi itu sedang dalam kerja-kerja — dan berharap pelakon akan menyertakan Pesona Selatan: New Orleans tawas Tamica Lee dan Reagan Charleston .

'Shed Media [sedang] membuat persembahan baharu yang menampilkan wanita dari New Orleans. Rancangan itu telah diusik sebagai mungkin baruSuri Rumah Sejatifrancais bergantung sejauh mana penggambaran berjalan!” yangZon Suri Rumah Sebenardiumumkan kepada pengikut Instagram mereka pada 14 Disember, bersama dengan tangkapan skrin panggilan penghantaran.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh @therealhousewiveszoneDalam notis pemutus, mesej berbunyi, “Sekarang pelakon wanita NOLA … Penerbit [ Suri Rumah Sejati New York City ], [ Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake ], dan Pengembaraan Bawah Dek sedang mencari wanita yang menyeronokkan, hebat, glamor di New Orleans!”

Notis Pemutus Potensi untuk Suri Rumah Sebenar New Orleans

Walaupun peminat perlu menunggu dan melihat sama adaRHONOakan berlepas atau tidak, sejumlah pengikutZon Suri Rumah SebenarHalamannya seolah-olah menyokong siri yang berpotensi.

RHONObaru rasa betul,” kata seorang yang kedua mengesyaki siri itu boleh ditayangkan di Peacock .

Yang lain meminta Tamica dan Reagan untuk persembahan itu, dengan ramai yang menyatakan bahawa mereka ingin melihat suami Tamica, Barry Smith , di kaca televisyen mereka.

“Bolehkah kita mendapatkan Tamica dan Reagan daripada Pesona Selatan mengenai ini!!?!?!” seseorang bertanya.

'Bawa balik [Tamica Lee] dan suaminya yang baik-baik dan [Reagan Charleston],' seorang lagi bersetuju.

Seorang malah mencadangkan supaya ahli lainPesona Selatan: New Orleanspelakon, yang dipaparkan Rachel McKenzie dan Kelsey Nichols sebagai bintang tetamu, disertakan, dengan menyatakan bahawa mereka 'rindu pertunjukan itu'.

Namun, sesetengah peminat menyatakan dengan jelas bahawa walaupun mereka ingin melihat pelakon itu kembali, mereka lebih suka ia dalam bentuk musim ketiga, dan bukannya penambahan mereka kepada potensiRHONOpelakon.

'Bawa balikPesona Selatan: New Orleans!!!!” seorang peminat menuntut.

“Bawak balik sajaPesona Selatan: New Orleans. Mereka sangat menyeronokkan!” kata seorang lagi.

Walaupun Andy Cohen belum lagi berkongsi pendapatnyaSuri Rumah Sebenar New Orleans, beliau mengakui pada 2019 bahawa sejumlah bandar-bandar telah ditinjau tetapi tidak dipilih untuk francais.

'Kami telah menghantar di beberapa bandar yang belum kami usahakan, seperti Greenwich, Connecticut dan Chicago, serta San Francisco dan Houston,' jelas Andy semasa panel Emmy pada tahun itu. 'Terdapat banyak tempat yang kami cuba tetapi tidak berjaya.'