Kredit: Curtis Means/ACE PICTURES/INSTARimages

Kim Zolciak dan Kroy Biermann dilaporkan akan kehilangan lima bilik tidur, enam setengah bilik mandi, 6,907 kaki persegi Alpharetta, Georgia, peminat rumah agam yang dikenali dan disayangi Jangan Terlambat .

Berikutan laporan terbaru di media sosial yang mencadangkan Suri Rumah Sebenar Atlanta rumah tawas bernilai $2.6 juta kini dalam perampasan, telah disahkan, melalui rekod mahkamah, bahawa harta Kim dan Kroy ditetapkan untuk dijual pada lelongan selepas pasangan itu 'gagal membayar balik' pinjaman $300,000 berikutan pembatalan spinoff mereka pada Mei 2021.

mengikut Matahari A.S , Notis Penjualan Di Bawah Kuasa telah difailkan terhadap Kim, 44, dan Kroy, 37, menyatakan bahawa rumah mereka 'akan dijual atas bantahan awam kepada pembida tertinggi untuk mendapatkan wang tunai di hadapan pintu mahkamah Fulton County, Georgia.'

Dokumen itu, bertarikh 6 Oktober, kemudian mendedahkan bahawa Kim dan Kroy, bekas pemain NFL, kehilangan rumah 'kerana, antara kemungkinan lain kegagalan, kegagalan membayar hutang,' menandakan pinjaman $300,000 yang mereka ambil. menentang harta yang tidak dibayar balik.

Rumah itu, yang bernilai $2,535,285 dan terletak di Manor Golf & Country Club, akan dijual 'pada hari Selasa pertama pada bulan November, 2022,' jelas dokumen itu.Menurut laporan tambahan daripada Muka surat Enam pada 25 Oktober, Kim dan Kroy juga diberi surat fieri facias pada 2014, yang mengisytiharkan bahawa pihak berkuasa boleh 'mengambil alih sebidang harta dan menjualnya untuk memenuhi hutang pemilik atau obligasi cukai,' disebabkan lien $10,567.67 yang telah diletakkan terhadap mereka.

Bagaimanapun, beberapa tahun kemudian, pada Jun 2021, hanya beberapa bulan selepas Kroy dituduh berhutang dengannya bekas ejen $22,000 , writ fieri facias 'dibatalkan' selepas hutang mereka 'dibayar sepenuhnya.'

Kim dan Kroy berkongsi empat orang anak mereka sendiri, termasuk Kroy Jagger, 11, Kash, 10, dan kembar berusia lapan tahun Kane dan Kaia, dan juga dua anak Kim daripada hubungan terdahulu, Brielle Bierman , 25, dan Ariana Biermann , dua puluh satu, yang Kroy angkat .

Walaupun Kim secara konsisten mengusik keluarganya pulangan yang berpotensi akan datang kepada televisyen dalam beberapa bulan kebelakangan ini, tiada apa yang kukuh telah diumumkan setakat ini.