Kebocoran NeNe dilaporkan 'mabuk memalukan' semasa Ladies Night Outnya perhentian lawatan komedi di Maryland pada hujung minggu.

Menurut laporan baru, the Suri Rumah Sebenar Atlanta star didakwa hadir ke acara itu di The Theatre di MGM National Harbour di Oxon Hill, Maryland lewat hampir sejam dan dikatakan tersandung dan keliru semasa setnya.

“Hai DMV [DC, Maryland, Virginia]. Naik kaki semua,” NeNe menjerit ke dalam mikrofonnya, menurut Surat Harian .

Walaupun wakil NeNe berkata ia adalah keputusan tempat untuk memulakan persembahan lewat, sumber lain mendakwa penganjur pertunjukan komedi terpaksa menangguhkan masa mula kerana mereka cuba membantu NeNe menarik diri.

Adakah Nene Leakes mabuk semasa lawatan komedi

Gambar Nene dari lawatan komediWalaupun beberapa jenaka NeNe semasa persembahan itu mendapat sedikit ketawa, perkara dilaporkan menurun dari sana dan ketika dia cuba membawa pelawak pertama rancangan itu ke pentas, dia tersilap mengenal pasti Janelle James dan berkata, 'Serahkan saja untuk Jes James.'

“Terima kasih kepada semua tepukan kerana anda tidak mengenali saya. Dan nampaknya, NeNe Leakes juga tidak kerana nama saya Janelle James, bukan Jes James,” kata Janelle sambil gelak ketawa daripada orang ramai.

Berikutan set Janelle, penonton kelihatan menghidupkan NeNe.

“Saya tidak percaya NeNe akan muncul untuk mengacarakan rancangan ini dalam keadaan mabuk. Ia sangat tidak profesional,” seseorang kedengaran berkata.

“B***h ini tidak mabuk, dia kacau! Seseorang lebih baik turunkan dia dari pentas,” tambah seorang lagi.

Selepas Loni Love menyertai NeNe di atas pentas, dia dilaporkan mengambil alih tugas pengacaraan bintang realiti itu dan memperkenalkan tajuk utama malam itu, pelawak Adele Givens . Kemudian, apabila persembahan itu berakhir, NeNe kembali ke pentas untuk membuat panggilan tirai tanpa mikrofonnya dan tidak pernah lagi berucap kepada orang ramai.

“Ia adalah kucar-kacir di belakang pentas. NeNe mempunyai rombongan yang besar ini dan semua orang berebut-rebut cuba mendapatkannya setiap kali dia sepatutnya naik ke atas pentas,” kata orang dalam. 'Dia terus berkata, 'seseorang memasukkan sesuatu ke dalam minuman sundal saya. Saya hanya mempunyai dua minuman; Saya tidak sepatutnya mabuk begini.'”

“Dia mabuk yang memalukan, hampir tidak boleh berjalan dan selamba apabila bercakap. Bukan bagaimana mana-mana profesional harus muncul untuk menganjurkan persembahan,” tambah seseorang yang rapat dengan lawatan itu.

Berikutan kejadian itu, NeNe mengeluarkan kenyataan panjang melalui wakilnya.

“Keputusan untuk memulakan persembahan lewat dibuat oleh VENUE. Bukan oleh Nene Leakes. Nene berada di belakang pentas bersama pelawak lain menonton rakaman video penonton memfailkan tempat duduk mereka yang masih berlaku kira-kira 10 minit sebelum waktu mula yang dijadualkan pada pukul 8 malam.

“Nene mengambil komitmen profesionalnya dengan sangat serius. Dia tidak mabuk, dan oleh itu dia tidak tersandung dan tidak pula menjadi bingung. Dia memulakan persembahan dengan mengalu-alukan penonton seperti yang dilakukannya di setiap bandar, yang disambut dengan tepukan dan sambutan positif peminat seperti biasa. Sebarang komen yang dibuat mengenai bahan atau masa komedinya adalah pendapat peribadi seseorang.'

Menurut kenyataan NeNe, dia tersilap mengenal pasti Janelle tetapi berkata ia adalah satu kesilapan yang jujur ​​dan menyatakan bahawa mereka hanya bekerja bersama dua kali. Kenyataan itu kemudian mengesahkan bahawa 'tiada perasaan negatif' antara NeNe dan Janelle pada masa ini.

“Loni Love tidak pernah mengambil alih tugas pengacaraan Nene. Ini sama sekali tidak betul. Pada akhir setiap persembahan, Loni mengakhiri setnya dengan memperkenalkan Nene dan membawanya kembali ke pentas untuk 'terima kasih' kerana menjadi hos mereka pada malam itu. Setiap kali Nene dijangka naik ke pentas sebagai pengacara, dia melakukannya.”

Mengenai apa yang menyebabkan NeNe berasa sakit, kenyataannya mencadangkan ia adalah vitamin yang dia ambil semasa perut kosong sebelum pertunjukan, yang disusulinya dengan koktel di belakang pentas.

“Memandangkan Nene mengambil serius setiap komitmen profesional, Nene memberi jaminan kepada semua orang di belakang pentas bahawa dia OK dan akan tetap melakukan persembahan seperti yang dirancang walaupun berasa sangat sakit dan tidak pasti apa puncanya. Sejurus selepas persembahan, Nene bercakap dengan Gregg dan mereka di belakang pentas 'Mengapa saya akan sakit seperti ini. Saya hanya minum SATU minuman. Siapa yang membuat ini untuk saya, adakah seseorang memasukkan sesuatu ke dalam minuman saya?'”

Walaupun NeNe mengesyaki bahawa seseorang mungkin telah memuntahkan minumannya, tidak jelas sama ada ia benar-benar berlaku.

NeNe dan bintang bersamanya akan bersatu semula untuk penggambaran Suri Rumah Sebenar Atlantamusim 12 dalam minggu-minggu akan datang.

Kredit Foto: Eugene Powers/Shutterstock.com, Instagram