Porsha Williams dan Dennis McKinley telah memanggilnya berhenti.

Hanya beberapa hari selepas itu Suri Rumah Sebenar Atlanta bintang mencadangkan dia masih merancang untuk berkahwin pada tahun 2019, walaupun khabar angin tentang perselingkuhan, Porsha berhenti mengikuti tunangnya di Instagram buat kali kedua. Seorang ahli keluarga mengesahkan penghujung hubungan kontroversinya .

'Ada peluang kecil, kecil, kecil mereka akan kembali bersama,' kata saudara itu Kami Mingguan . '[Tetapi] mungkin tidak.'

Laporan berasingan daripada Kehidupan Hollywood juga mengesahkan perpisahan itu. Sumber memberitahu outlet itu bahawa Dennis tidak melakukan banyak perkara untuk menyelamatkan hubungannya dengan Porsha.

'Pengeluaran dimaklumkan bahawa mereka tiba-tiba perlu membuat penggambaran beberapa hari lalu untuk Porsha dan ia ada kaitan dengan isunya dengan Dennis,' dedah sumber itu. 'Dennis juga tidak benar-benar berjuang untuknya. Keluarganya bukanlah peminat terbesar Dennis, tetapi mereka telah menyokong Porsha kerana dia benar-benar mahu membuat kerja ini.'Porsha dan Dennis memulakan percintaan badai pada Jun 2018. Pada bulan-bulan berikutnya, Porsha mengumumkan kehamilannya dan pertunangan dia sebelum ini menyambut anak pertamanya , anak perempuan Pilar Jhena , pada bulan Mac.

Hanya dua bulan kemudian, Porsha mencetuskan khabar angin tentang perpecahan yang akan berlaku apabila dia berhenti mengikuti tunangnya di tengah-tengah dakwaan hubungan sulit dengan WAGS Atlanta bintang Ikhlas Ward . Kemudian, selepas Dennis menafikan dakwaan menipu dengan kenyataan kepada DAN! Berita , dia mengikutinya semula.

'Tuduhan palsu dan fitnah terhadap saya ini dibuat semata-mata untuk merosakkan reputasi saya, menjejaskan perniagaan saya yang sedang berjalan, dan memberi kesan negatif kepada keluarga saya,' kata Dennis pada masa itu. 'Saya sedang mengambil tindakan undang-undang.'

Sebelum perpecahan Porsha dan Dennis, dia menghadiri Festival Filem Hitam Amerika di Miami, di mana dia mencadangkan dia berdedikasi untuk menyelesaikan sesuatu dengan Dennis, walaupun 'sukar naik' mereka.

“[Dennis] akan sentiasa menjadi bapa kepada anak perempuan saya dan saya akan menyayanginya selama-lamanya. Kami benar-benar melalui jatuh bangun kami bersama-sama. Dan saya tetap bersyukur kepada Tuhan atas nikmat yang saya tuntut setahun lalu,” jelas Porsha. “Masih ada perkara dalam diri kita yang tidak sempurna, yang perlu kita hadapi sebagai sebuah keluarga. Tetapi secara keseluruhan saya masih bersyukur kepada Tuhan dan saya tahu dia memegang kedua-dua tangan kami selagi kami sentiasa berdoa.”

Suri Rumah Sebenar Atlantaakan kembali ke Bravo TV akhir tahun ini untuk musim 12 .

Kredit Foto: Instagram