A Suri Rumah Sebenar Beverly Hills orang dalam produksi bersuara menentang layanan pelakon Lisa Vanderpump mengikuti Kyle Richards ' kontroversi Video 'Selamat tinggal Kyle'. di Instagram. Dalam laporan baharu yang mengejutkan, sumber produksi ini menuduh pelakon cuba menyingkirkan Lisa 'dari rancangan itu,' dan mendedahkan beberapa ahli pelakon 'prihatin' peminat memihak kepada Lisa berbanding mereka.

Selepas Kyle dilihat mengejek Ken Todd di luar Restoran SUR Lisa di Los Angeles, bintang realiti lama itu dituduh 'membuli' bekas rakannya dan cuba memecatnya daripada rancangan itu.

“Ini mungkin kelihatan lucu bagi sesetengah orang tetapi ini adalah buli oleh pelakon kami. Pelakon jelas mahu Lisa keluar dari rancangan itu dan telah melampaui kalendar produksi untuk memastikan mereka menyasarkannya di luar rancangan itu juga,” dedah orang dalam produksi RHOBH kepada Surat Harian pada 5 April.

Menurut laporan itu, bintang bersama Kyle, termasuk Teddi Mellencamp dan Erika Jayne , kecewa dengan peminat yang telah memihak kepada Lisa drama doggy yang sedang berlangsung daripada siri ini. Seperti yang diketahui peminat, kebanyakan ahli pelakon percaya Lisa menanam cerita tertuduh itu Dorit Kemsley daripada meninggalkan anjingnya Lucy , yang dia angkat daripada Vanderpump Dogs.

“Ini datang daripada pelakon yang bimbang peminat telah berpaling kepada mereka dan kini berada di pihak Lisa. Malah Kyle Richards turut dikritik dan dia tidak menangani kritikan daripada penonton dengan baik,” sambung sumber itu.Walaupun ramai yang menyasarkan Lisa untuk menjadi kononnya tuan boneka di sebalik cerita yang bocor, orang dalam berkata 'penjahat sebenar' ialah Dorit.

“Dialah yang meninggalkan dua ekor anjing. Wanita ini jelas mempunyai keutamaan yang salah,” jelas sumber itu.

Orang dalam terus menunjukkan bahawa musim kesembilanSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsboleh menyoroti beberapa isu lain yang berlaku dengan bintangnya, termasuk Tuntutan $32 juta yang difailkan terhadap suami Kyle, Mauricio Umansky , dan firma hartanahnya, The Agency, atau masalah kewangan Dorit dan suaminya, Paul 'PK' Kemsley .

'Ini jauh lebih berair daripada jalan cerita semasa,' kata sumber itu. “Maksud saya pasukan kami ternganga apabila Dorit dikejar sekeliling kolam itu dan dipanggil 'pelacur murahan' di Bahamas kerana hutang yang tertunggak.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Backgrid, Kathy Hutchins/Shutterstock.com