Lisa Vanderpump telah menarik diri daripada rakaman baru-baru ini Suri Rumah Sebenar Beverly Hills perjumpaan semula. Tetapi menurut laporan baru, namanya sering disebut semasa penggambaran.

manakala Lisa gagal hadir di rakaman itu selepas mengumumkan dia akan melakukannya tidak akan kembali ke rancangan untuk musim 10 awal bulan ini, the drama antara dia dan bekas pelakon bersamanya kekal di barisan hadapan.

“Puan-puan daripadaRHOBAkecewa dan terkejut kerana Lisa Vanderpump tidak muncul,” kata sumber Kehidupan Hollywood pada 11 Jun. 'Mereka semua benar-benar menyangka dia akan tampil dan mereka semua mahukan peluang untuk bercakap dengannya dengan tenang.'

Pada minggu-minggu menjelang rakaman perjumpaan itu, Lisa nampak ke sana ke mari apabila ia datang kepada rancangannya untuk acara itu. Pada akhirnya, dia memutuskan untuk mengelakkan konfrontasi dengan rakan-rakannya.

Sementara itu, sambil Lisa menjauhkan diri dariSuri Rumah Sebenar Beverly Hillspelakon, wanita yang tinggal menjadi lebih bersatu sebagai musim kesembilan rancangan membalut pengeluaran pada rakaman kelima Jun.'Drama dari perjumpaan itu sukar kerana semua wanita berada di tempat yang sangat baik,' jelas sumber itu. “Wanita-wanita itu berada di sana dari jam 6 pagi hingga hampir 11 malam kerana mereka cuba merakam sebanyak mungkin rakaman, tetapi agak sukar tanpa Lisa di sana kerana mereka terpaksa terus bercakap tentang seseorang yang tiada di sana dan mereka tidak akan begitu sahaja. membangkitkan drama untuk kamera.”

'Mereka sangat bersatu sekarang,' tambah orang dalam itu. “Lisa yang tidak hadir dialamatkan di bahagian atas dan semua wanita terbuka dan menyatakan perasaan mereka. Mereka semua perlu berkongsi cerita mereka.”

Menurut laporan minggu lalu, masih ada kemungkinan Lisa akan menjalani penggambaran segmen satu lawan satu untuk reunion itu.

Kredit Gambar: Bravo TV, Instarimages