Pengeluar daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills tidak mahu melihat Lisa Vanderpump langkau satu lagi acara pelakon penting dan berharap dapat meyakinkannya untuk hadir Camille Grammer Perkahwinan akan datang di Hawaii.

Semasa Camille bersiap untuk berkahwin David C. Meyer pada hari Sabtu, 20 Oktober, satu laporan mendakwa pengeluar memberi tekanan kepada Lisa, yang dipercayai terasing daripada rakan lakonnya , selain daripada newbie Denise Richards .

'Perkahwinan Camille adalah hujung minggu ini di Hawaii dan semua orang disahkan kecuali Lisa yang membuat semua wanita lain sangat marah,' kata sumber. Kehidupan Hollywood pada 15 Oktober. 'Mereka fikir dia bertindak berhak dengan tidak menunjukkan sesuatu.'

'Pengeluaran memohon Lisa untuk hadir, tetapi Lisa membuat semua orang menunggu, mencipta drama dan ketegangan tambahan,' kata orang dalam itu. “Dia dan Camille sudah lama mengenali antara satu sama lain jadi masuk akal untuk dia pergi, namun kerana dia enggan bekerja dengan wanita lain tiada siapa yang tahu apa yang Lisa akan lakukan. Tiada siapa yang tahu sama ada dia akan menunjukkan, meletakkan semua orang pada pin dan jarum tentang apa yang akan berlaku.'

Dalam beberapa minggu kebelakangan ini, Lisa telah melangkau beberapa acara penting bersama bintang-bintangnya, termasuk Mandi pengantin Camille pada bulan September dan perjalanan bas perempuan awal bulan ini.Baru-baru ini, Lisa hilang ketika wanita pertunjukan itu hadir Erika Girardi Konsert The Pretty Mess Tour di Los Angeles.

“Dia mengecewakan gadis-gadis itu dengan jaminan untuk penggambaran di konsert Erika Jayne di LA malam tadi kerana Lisa [Rinna], Dorit [Kemsley], Kyle [Richards] dan Teddi [Mellencamp] semuanya keluar untuk menyokong rakan suri rumah mereka,” dedah orang dalam. . “Mereka kelihatan baik-baik saja, tersenyum dan ketawa serta menceriakan Erika dari balkoni dengan semua suami mereka kecuali Harry Hamlin di belakangnya. Semua drama adalah sekitar Lisa musim ini. Dia masih enggan membuat penggambaran dengan wanita lain kecuali Denise [Richards].'

Mengenai sebab Lisa tidak mahu mengambil bahagian dalam produksi, sumber itu berkata dia sudah muak untuk mempertahankan dirinya daripada rakan pelakonnya tetapi tidak bersedia untuk meninggalkan persembahan sepenuhnya.

'Dia berasa diserang yang membuatkan dia berasa teragak-agak untuk menghadiri rakaman itu,' jelas orang dalam. 'Dia telah membina persembahan dan jadi ia sukar untuknya dan dia berkawan dengan wanita ini selama bertahun-tahun. Dia suka RHOBH dan mahu menjadi sebahagian besar rancangan itu. Dia tahu bahawa dia membantu menjadikan persembahan itu seperti apa.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim kesembilan dijangka kembali ke Bravo TV akhir tahun ini.

Foto Kredit: The Photo Access/Alamy Stock Photo, Milla Cochran/startraksphoto.com