Kyle Richards dan kakaknya, Kim Richards , dilaporkan mengalami satu lagi kejatuhan.

Mengikuti tahun perselisihan keluarga , sumber mendakwa Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon tidak lagi bercakap selepas terlibat dalam 'hujah hangat' berikutan dakwaan Kim kerosakan kesihatan mental dan kemasukan ke hospital awal bulan ini.

'Kyle Richards sangat prihatin terhadap kakaknya Kim Richards bahawa dia tidak berada di tempat yang baik, jadi beberapa hari lalu dia memutuskan untuk menghubunginya,' dedah orang dalam kepada Kehidupan Hollywood pada 21 Ogos. “Kedua-duanya duduk dan berbual dan Kyle kecewa dan kecewa kerana Kim tidak berpuas hati dengannya. [Kim] merasakan kata-kata Kyle keras dan Kyle telah melampaui batasnya dan [telah] keluar dari garisan.”

Walaupun Kyle dilaporkan merasakan itu tugasnya sebagai kakak Kim untuk menjangkau dan cuba membantunya, usahanya menghasilkan 'pertengkaran hangat' dan dia dan Kim 'tidak bercakap sejak itu.'

Menurut laporan itu, Kyle tertekan tentang dirinya kesihatan dan kesejahteraan adik , tetapi Kim bertegas bahawa dia baik-baik saja.Awal bulan ini, laporan Mingguan Kami mendedahkan Kim telah didakwa menghabiskan masa di bilik kecemasan UCLA selepas didapati 'tidak koheren' dan 'bertele-tele' selepas apa yang mungkin 'kerosakan kesihatan mental yang serius.' Walau bagaimanapun, sementara doktor berharap untuk merawat Kim untuk tempoh masa yang panjang, dia memilih untuk meninggalkan hospital 'melawan nasihat perubatan,' yang menyebabkan keluarganya '[terkejut] cuba mencarinya' sebelum dia dikesan keesokan harinya di rumahnya .

'Kim memeriksa dirinya keluar dari hospital, yang menambah kebimbangan Kyle, tetapi Kim melakukan ini kerana dia benar-benar percaya dia tidak mempunyai masalah dan tidak perlu berada di sana,' jelas orang dalam kepada HollywoodLife.

'Kyle hanya cuba membantu dan memberitahu Kim bahawa dia ada di sini untuknya. Dia cuma mahukan yang terbaik untuk adiknya,” tambah sumber itu.

RHOBAmusim 10 dijangka disiarkan pada awal tahun depan di Bravo TV.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Startraksphoto