Suri Rumah Sebenar Beverly Hills memulakan pengeluaran pada musim 12 pada Oktober 2021, iaitu sebelum tamat penyiaran musim 11 November itu. Tetapi apabila tiba musim ke-13, pelakon dijangka mendapat cuti beberapa bulan akan datang.

Menurut laporan baru, pengeluaran sedang mengepam rehat pada tarikh mula untuk musim 13 kerana khabar angin terus berkisar tentang yang akan ditinggalkan daripada episod baharu dan siapa yang akan kekal sebagai pelakon untuk musim barunya.

“Tidak seperti [tahun lalu] apabila kamera dilancarkan menjelang Oktober, kami mendengar bahawa pengeluaran secara tentatif sedang berusaha untuk bersiap sedia pada akhir Januari 2023,”Ratu Bravodikongsi dengan mereka Instagram penonton pada 2 November.

'Belum ada yang rasmi jadi kami menulis ini dengan pensil,' tambah mereka.

Penggambaran RHOBH Musim 13 Ditunda Sehingga Januari 2023Pada Oktober 2021, sebagaiRHOBAmusim 12 masuk ke dalam pengeluaran , sumber memberitahu TMZ bahawa siri itu telah memulakan penggambaran beberapa bulan lebih awal daripada biasa kerana pengeluar tidak mahu terlepas mana-mana Erika Jayne 's saga undang-undang dan drama di sekelilingnya.

Hanya lebih setahun kemudian adalah cerita yang sangat berbeza.

SebagaiRHOBApeminat mungkin telah melihat, khabar angin mula berkisar mengenai rupa pelakon musim 13 pada bulan Ogos, apabila Tamara Tattles mencadangkan keseluruhan pelakon sepenuh masa , termasuk Kyle Richards , Tambah Dada , Dorit Kemsley , Erika, Garcelle Beauvais , Sutton Strarke , Kristal Kung-Minkoff , dan Diana Jenkins , dan siri 'rakan' Kathy Hilton dan Sheree Zampino , mungkin akan kembali.

Tetapi dalam beberapa bulan sejak itu, ramai telah menyeru untuk tembakan kedua-dua Lisa dan Erika , yang dituduh menyasarkan Kathy di tengah musim 12 oleh cerita bocor tentang dia kehancuran di Aspen dalam usaha untuk menghilangkan kepanasan Erika yang bermasalah secara sah.

Yang lain telah meminta pulangan bekas ahli pelakon , termasuk Camille Grammer dan Denise Richards .

'Saya fikir mereka patut bawa balik [ Brandi Glanville ] dan saya dan neraka walaupun Denise jika dia akan berhenti bersamanya ' Bravo, Bravo, Bravo ' dan sebenarnya muncul untuk bekerja, ' Teddi Mellencamp katanya di Instagram bulan lalu. “Saya fikir selepas itu BravoCon banyak perhubungan telah beralih dan menambah pergeseran itu akan menjadi menarik. Tambahan pula saya mahu melihat keseronokan lagi.”

Sebelum berita mengenai tarikh mula berpotensi untukRHOBAmusim 13, Lisa memberitahu hos Derek Zagami padaRealiTea Bersama Derek Zbahawa wanita memerlukan 'rehat' selepas musim ke-12 'kejam' mereka.

“Saya perlukan… Kita perlukan rehat. Kita perlukan masa. Kita perlukan sedikit masa. Kami memerlukan masa untuk membiarkannya selesai,” katanya.