Teddi Mellencamp dan Dorit Kemsley dilaporkan gembira bahawa Puppy Gate berlaku.

Sebagaimana yang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills melemparkan percubaan untuk mengetahui siapa orang itu mahu cerita negatif tentang Dorit bocor secara terbuka , dilaporkan bahawa Teddi dan Dorit sebenarnya 'berterima kasih' tentang cara skandal itu telah menjejaskan hubungan mereka.

'Dorit dan Teddi bersyukur kerana menjadi rapat baru-baru ini,' sumber berkongsi dengan Kehidupan Hollywood . “Mereka berdua berasa kelakar sejak setahun lalu, mereka hampir tidak tahan antara satu sama lain, namun PuppyGate telah membawa mereka lebih rapat. Kedua-dua Dorit dan Teddi berasa malang bahawa mereka kehilangan seorang rakan dalam Lisa Vanderpump kerana Jus Epal Lucy Lucy, namun, mereka menghargai bahawa ia telah membantu mereka membentuk ikatan yang begitu erat.'

Semasa musim kelapan RHOBH tahun lalu, Teddi dan Dorit bertelagah mengenai beberapa perkara, termasuk masa dan cawan, tetapi hari ini, mereka adalah kawan rapat.

Walaupun kedua-dua wanita itu dikatakan 'kecewa' dengan drama anjing yang sedang berlangsung di rancangan itu , orang dalam berkata mereka yakin bahawa peminat akhirnya akan mendengar cerita itu dalam kebenaran sepenuhnya.“Dorit merasakan adalah penting untuk melepaskan pandangannya tentang betapa keluarganya menyayangi anjing itu di media sosial sebagaimana dia menyayangi anjing itu. Dorit menyayangi haiwan dan memberikan anjing itu bukan keputusan yang mudah untuk Dorit,” jelas sumber itu. “Dorit kesal dengan cara menangani situasi itu, tetapi dia meminta maaf kepada Lisa beberapa bulan lalu. Jika tidak ada yang lain, dia benar-benar berterima kasih atas betapa dekatnya dia dengan ahli pelakonnya yang lain yang telah membelanya dan sentiasa membelanya.'

Dalam lainRHOBAberita, Teddi baru-baru ini membincangkan status terkini hubungannya dengan Lisa Vanderpump , mengesahkan dia tidak melihat atau bercakap dengannya restoran untuk beberapa lama.

'Saya melihat [Lisa] di majlis perkahwinan Denise dan saya baik-baik saja berada di tempat yang sama dengannya, tetapi [persahabatan] bukanlah sesuatu yang saya cari,' jelasnya kepada Kehidupan Hollywood pada 21 Mac.

Bagi perjumpaan semula yang akan datang, yang dilaporkan oleh bintang bersama Lisa jangan fikir dia akan hadir , Teddi berkata dia berharap Lisa akan muncul.

'Ini adalah rancangan yang kita semua daftar jadi saya harap dia datang,' jelasnya.

Teddi juga membincangkan hubungannya dengan Dorit, mengatakan bahawa walaupun persahabatan mereka mengalami pasang surut semasa musim kesembilan, dia gembira melihat Dorit menerimanya memohon maaf atas penglibatannya dengan drama doggy .

“Saya rasa Dorit mempunyai hati yang baik. Anda akan melihat hubungan kami pasang surut sepanjang musim ini, tetapi akhirnya dia mempunyai hati yang baik,” kata Teddi. 'Saya bersyukur dia menerima permohonan maaf saya dan perkara yang saya lakukan salah.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Jesse Grant/Bravo