Adakah musim ini menandakan Peggy Sulahian’s musim pertama dan terakhir pada Suri Rumah Sebenar Orange County ?

Menurut laporan baharu, jawapan itu akan menjadi ya jika rakan pelakon RHOCnya mendapat jalan mereka!

Sumber mendedahkan kostar Peggy dilaporkan telah bersamanya dan ingin melihatnya dipecat oleh Bravo berikutan musim ini. Sebabnya? Mereka sudah bosan dengan telatahnya!

“Wanita lain tidak tahan dengan Peggy. Dia telah memulakan begitu banyak pergaduhan dengan wanita yang benar-benar keterlaluan dan tidak perlu, 'kata sumber produksi. Radar Dalam Talian . 'Dia pastinya mempunyai kebangkitan yang tidak sopan kerana dia kemungkinan besar akan dipecat selepas musim ini.'

Nampaknya titik penting bagi pelakon ialah percutian ke Iceland baru-baru ini di mana Peggy, 44, secara rahsia merakam beberapa rakan pelakonnya minum, dan kemudian cuba untuk membayangkan Meghan King Edmonds adalah seorang ibu yang jahat kerana bayinya menangis selama lebih 10 minit.'Perjalanan ini adalah titik perubahan bagi pelakon,' tambah sumber itu.

Ia tidak membantu abang Peggy sendiri Pol Atteu juga telah menuduh dia dan suaminya Di sini daripada menjadi homofobia , walaupun Peggy mempunyai dinafikan sekeras-kerasnya tuntutan ini. Dalam temu bual yang lalu, dia menyatakan keretakan dengan abangnya disebabkan oleh isu lain dan tidak ada kena mengena dengan seksualitinya.

berkemungkinan begitu Vicki Gunvalson dan Lydia McLaughlin tidak terlibat dalam usaha untuk menyingkirkan Peggy daripada rancangan itu kerana mereka berdua kelihatan sebagai satu-satunya kawan rapat dengannya.

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA MAHU PEGGY DIHIDUPKAN ATAU MATIKAN TAYANGAN?