Kredit: Instagram/Jennifer Pendrati

Jennifer Pedranti , newbie yang dikhabarkan pada Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17, sedang bercerai dengan suaminya selama 18 tahun. Walaupun pelakonnya belum diumumkan, pemain California itu telah membuat penggambaran musim yang akan datang .

Jika dia menerima oren, Jennifer akan menyertai Hakim Tamra , yang tidak menyertai rancangan itu selama dua tahun selepas dia dipecat pada 2020. Castmate asal Vicki Gunvalson akan muncul sebagai ‘kawan’ bersama Suri Rumah Sebenar Beverly Hills tawas Taylor Armstrong .

Berdasarkan dokumen undang-undang yang diperoleh oleh Radar Dalam Talian , suami Jennifer William Pedranti memfailkan penceraian pada Mac selepas 18 tahun berkahwin. Dia kononnya tidak menggunakan peguam.

Pada petisyen itu, tarikh perkahwinan itu disenaraikan pada 21 September 2002, manakala tarikh perpisahan ialah 3 Januari 2021. Anak-anak mereka yang masih kecil disebut sebagai Dominic, 8, Everleigh, 11, Greyson, 13, dan Dawson, 15.

Di Instagram, Jennifer berkata dia mempunyai enam orang anak, walaupun tidak diketahui sama ada dia dan William mempunyai anak dewasa bersama.Sebab perceraian itu adalah 'perbezaan yang tidak dapat didamaikan,' menurut dokumen itu. William juga meminta hak penjagaan fizikal dan undang-undang bersama anak-anak itu. Dia juga bersetuju bahawa Jennifer perlu dibayar sokongan suami isteri, dan dia meminta mahkamah mengakui hartanya yang berasingan.

Jennifer memfailkan jawapan pada 7 Jun, seolah-olah bersetuju bahawa perkahwinan mereka telah selesai. Dia tidak menafikan tarikh perpisahan atau perkahwinan, dan dia meminta agar perceraian itu diteruskan.

Dia juga bersetuju dengan bekasnya mengenai hak penjagaan fizikal dan undang-undang anak-anak, dan dia menuntut sokongan pasangan, kata outlet itu.

Jennifer menyifatkan harta komuniti itu sebagai “tidak diketahui pada masa ini. Akan ditentukan.' Pasangan itu dilaporkan berjaya dan memiliki rumah bernilai $2.4 juta dengan keluasan 4,200 kaki persegi, 5.5 bilik air, dan lima bilik tidur.

Ibu kepada enam anak itu memiliki syarikat yoga, dan William nampaknya seorang 'usahawan bioteknologi.'

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17 dijangka disiarkan pada awal 2023 di Bravo.