Adakah Shannon Beador mencampurkan perniagaan dengan keseronokan?

Menurut laporan baru, the Suri Rumah Sebenar Orange County ahli pelakon sedang berkencan dengan eksekutif Comcast Rick Stanley , yang bertindak sebagai Naib Presiden Kanan Jualan Pengiklanan di syarikat induk Bravo, Comcast Spotlight.

'Shannon dan Rick telah berkencan selama beberapa bulan,' dedah orang dalam Radar Dalam Talian .

Kami Mingguan turut mengesahkan berita temu janji itu dengan sumber memberitahu outlet bahawa 'Shannon gembira dan berada di tempat yang baik' apabila ia berkaitan dengan hubungan baharunya.

Rick, bapa kepada dua anak yang bercerai yang berpangkalan di Denver, Colorado, pertama kali dilihat bersama Shannon pada bulan Oktober, ketika mereka berdua menikmati keluar malam di Lisa Vanderpump Restoran SUR di Los Angeles. Beberapa bulan kemudian, mereka menghadiri permainan bola keranjang di Denver.Terbaru, khabar angin pasangan baharu itu dilihat di acara amal tali leher hitam di Philadelphia, Pennsylvania pada 2 Februari lalu.

Di Instagram, Shannon berkongsi foto dirinya di majlis itu tetapi imej itu tidak menyertakan Rick.

'Malam yang luar biasa dengan @comcast_spotlight untuk #blacktietailgate di Pameran Auto Philadelphia yang memberi manfaat kepada Hospital Kanak-kanak Philadelphia,' tulis Shannon.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Shannon Storms Beador (@shannonbeador)

'Dia telah melawatnya beberapa kali, dan mereka pernah bertemu di acara syarikat,' dakwa sumber itu. 'Mereka juga pernah melakukan beberapa perjalanan bersama.'

'Ia adalah sejenis skandal bahawa dia berkencan dengan eksekutif rangkaian,' kata orang dalam itu. “Tetapi mereka mendesaknya untuk mendedahkan hubungan itu kepada umum. Mereka berharap dia boleh membujuk dia untuk hadir dalam rancangan itu!'

Manakala kehidupan cinta Shannon dengan bekas suami David Beador telah dipaparkan selama bertahun-tahun diRHOC, Rick dilaporkan 'tidak mempunyai keinginan untuk berada di depan kamera' dan 'mengambil perkara dengan perlahan' dengan ibu kepada tiga orang anak.

“[Shannon] suka Rick!” sumber dished.

Selepas berpisah dengan David pada Oktober 2017, Shannon berpacaran sebentar Scott Matteson .

Sejak perpisahan mereka, Shannon dan David telah terkurung dalam penceraian yang pahit habis jagaan dan nafkah anak untuk tiga anak perempuan mereka sebagai tambahan kepada nafkah pasangan.

Kredit Foto: Instagram, Youtube