Teresa Giudice dan debu Danielle Persahabatan terus bertambah kukuh dan ini tidak sesuai dengan rakan mereka Suri Rumah Sebenar New Jersey ahli pelakon. Malah, ada yang percaya Teresa mungkin dicuci otak oleh Danielle.

Semasa penggambaran Musim 10 akan datangSuri Rumah Sebenar New Jersey,Teresa dan Danielle semakin rapat. Kedua-duanya, yang bertengkar dengan orang ramai, telah membina semula persahabatan mereka sekali lagi selepas Teresa mengeluarkan permohonan maaf kepada Danielle dan anak-anaknya. Walau bagaimanapun, persahabatan mereka tidak sesuai dengan beberapa wanita lain, terutamanya apabila Teresa dibiarkan mempertahankan Danielle.

'Teresa baru-baru ini bertemu dengan Danielle bersendirian berhampiran rumah Teresa dan Teresa jujur ​​​​dengannya dan memberitahunya bahawa wanita lain tidak mengatakan perkara yang paling baik tentangnya,' kata sumber. Kehidupan Hollywood tentang persahabatan mereka yang semakin meningkat.

Melissa Gorga dilaporkan terpegun melihat betapa kerasnya Teresa mempertahankan Danielle ketika Teresa membaling segelas air semasa bercakap dengan Jennifer Aydin semasa pertunjukan fesyennya baru-baru ini. Teresa dilaporkan melemparkan air untuk membuat keputusan, sambil mempertahankan Danielle atas peristiwa yang berlaku musim lalu, termasuk pergaduhan antara Danielle dan Margaret Josephs .

'Teresa merasakan Danielle benar-benar perlu dipertahankan sebab itu keadaan menjadi hangat di Pertunjukan Fesyen Envy,' sumber mendedahkan mengenai kejadian itu. 'Ia adalah premis drama yang besar musim ini - Ketegangan dengan Danielle.'Sumber itu menjelaskan bahawa Teresa tidak melihat titik di mana wanita lain memburukkan Danielle apabila dia tidak ada untuk mempertahankan dirinya. Danielle tidak dijemput ke pertunjukan fesyen.

'Teresa merasakan dia harus memberitahunya segala-galanya. Mereka mengatakan beberapa perkara yang agak kasar tentang dia dan satu-satunya yang benar-benar menyukainya ialah Teresa. Ramai daripada mereka telah menyahikutnya di media sosial. Perasaan Danielle agak terluka kerana Danielle seorang gadis yang sensitif,” jelas sumber itu.

Fakta bahawa Teresa memberitahu Danielle apa yang dikatakan wanita lain tentangnya pasti akan mencipta banyak drama untuk Musim 10 RHONJ.Namun, pelakon Teresa dilaporkan merasakan bahawa Danielle adalah orang yang harus dipersalahkan untuk drama itu.

'Wanita lain merasakan Danielle menyebabkan drama dan pada dasarnya mencuci otak Teresa,' sumber itu meneruskan ke laman web itu. 'Mereka juga berasa seperti dia bukan suri rumah sepenuh masa lagi, dia tidak sepatutnya datang ke sini. Ia benar-benar memacu baji gergasi dalam pelakon, namun, ia menghasilkan TV yang hebat untuk musim akan datang.'

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo