Suri Rumah Sebenar New Jersey pelakon dilaporkan akan kembali, sepenuhnya, untuk musim 13 .

Semasa produksi memburu seorang ahli tambahan untuk episod baharu, Teresa Giudice , Melissa Gorga , Dolores Catania , Margaret Josephs , Jennifer Aydin , Jackie Goldschneider , dan “kawan” Traci Lynn Johnson telah didakwa telah ditanya kembali - dan tidak semua orang gembira mengenainya.

“Memandangkan penilaiannya begitu kukuh dan mengikut petua tanpa nama yang dihantar ke [Bravo dan Koktel] keseluruhan pelakon sepenuh masa akan kembali untuk [RHONJmusim 13], tetapi masih menguji beberapa wanita baharu untuk musim depan!” membaca laporan daripadaRHONJ Taksubpada Instagram pada 6 April.

Pelakon RHONJ Musim 13 Dilaporkan Akan Kekal Sama

Juga dengan berita itu, halaman peminat bertanya, “Adakah anda ingin melihat kembali pelakon penuh? Adakah anda mahu melihat sebarang perubahan pelakon dibuat?”RHONJpenonton cepat menimbang.'Mereka semua boleh tinggal tetapi saya memerlukan penurunan pangkat dan isteri sepenuh masa baharu,' kata seorang.

'Saya tidak kisah mereka semua tinggal... tetapi salah seorang daripada mereka perlu menjadi kawan,' yang lain bersetuju.

Yang lain mencadangkan bahawa 'kawan' musim 12, Traci, tidak boleh dibawa balik untuk musim 13.

'Tiada lagi [Traci],' seseorang berkongsi.

“Ya!!!! Tolong, jangan lagi [Traci]!” tambah lagi satu.

Tetapi Traci juga mempunyai penyokong di bahagian komen siaran itu, dengan seorang khususnya menulis, “Mengapa semua orang menentang [Traci]? Saya suka dia.'

Sebilangan lagi berpendapat bahawa Jackie sepatutnya dipotong daripada siri ini, dengan ramai yang mencadangkan bahawa dia tidak mempunyai jalan cerita dalam musim 12.

“EWW APA, JACKIE PERLU HILANG, DIA TAK ADA STORYLINE!!” seorang penonton mencatat.

'Jackie membosankan,' kata yang lain. 'Ganti dia.'

Selain meminta Traci dan Jackie dipotong dan diganti, ada yang mahu melihat Melissa sama ada diturunkan — atau dipecat.

'Tidak [Traci], tolong Jackie atau Melissa,' seseorang berkongsi.

Seorang lagi bertanya, 'Apa yang Jackie, Melissa dan [Traci] bawa ke meja betul-betul??'

Sesetengah penonton juga menyasarkan OG siri itu, Teresa, mengatakan bahawa dia harus diketepikan selepas membintangi peranan sepenuh masa selama 12 musim dan menyatakan bahawa mereka tidak akan merindui Margaret jika dia dipecat juga.

Caroline Manzo dan Jacqueline Laurita turut disebut oleh peminat, yang menyatakan minat terhadap wanita itu kembali ke persembahan untuk musim 13.

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 12 disiarkan pada hari Selasa pukul 8/7c di Bravo.