The Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang debu Danielle dilaporkan menghadapi pengusiran.

Menurut laporan baru, bintang Bravo itu boleh mendapati dirinya tanpa rumah selepas gagal mematuhi syarat-syarat penyelesaian perceraiannya dengan bekas suami Marty Caffrey .

Sebagai sebahagian daripada perjanjian perceraiannya, Danielle mempunyai pilihan sama ada untuk keluar dari rumah Marty, selepas perkahwinan mereka selama tiga bulan, atau membeli rumah bernilai $2.15 juta dan kelengkapannya dari Marty menjelang April. Dia dilaporkan gagal berbuat demikian dan kini, Marty mengambil langkah undang-undang yang diperlukan untuk menyingkirkannya dari tempatnya.

'Danielle berjanji kepada Marty bahawa dia telah memperoleh pembiayaan bank, tetapi gagal menyampaikan buktinya,' kata sumber. Semua Tentang Teh pada 6 Mei. 'Dia memberi jaminan kepadanya bahawa dia akan menerima pengesahan pemberi pinjaman yang disahkan sekitar 16 April, tetapi kertas kerja itu tidak pernah dihantar.'

'Danielle telah mengikat Marty bersama, tetapi dia sudah cukup,' tambah orang dalam. 'Danielle memberitahu Marty bahawa pemberi pinjamannya akan mengesahkan pembiayaannya berdasarkan cagaran kontrak Bravo - tetapi dia tidak begitu mempercayainya. Dia telah bersabar, tetapi bersedia untuk menutup bab terakhir ini.'Awal tahun ini, Danielle berpindah dari perpisahannya dengan Marty, yang berlaku hanya tiga bulan selepas perkahwinan mereka di Bahamas, dan mula berkencan dengan ahli perniagaan New York Oliver Maier . Bagaimanapun, manakala pasangan itu cepat bertunang dan merancang untuk berkahwin pada awal Mac, perkahwinan itu akhirnya dibatalkan .

“Danielle melakukan yang terbaik untuk merampas seorang lelaki kaya untuk membiayai gaya hidupnya, tetapi rancangannya akhirnya gagal. Oliver menjadi bijak, dan keluar,” sumber itu berkongsi.

Walaupun Danielle dan Oliver melangsungkan perkahwinan Mac mereka, dia mengesahkan beberapa minggu kemudian bahawa mereka tidak berpecah , seperti yang didakwa beberapa laporan, dan telah masih merancang untuk berkahwin akhirnya.

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 10 sedang dalam pengeluaran dan dijangka disiarkan di Bravo TV akhir tahun ini.

Foto Kredit: Image Press Agency/Foto Saham Alamy, Michael Simon/startraksphoto.com