Teresa Giudice dan Blake Schreck dilaporkan menikmati keluar malam di New York City pada Khamis, 27 Jun, hanya dua bulan selepas sumber mendakwa percintaan yang dikhabarkan mereka telah telah diletakkan pada 'pembakar belakang'.

Menurut laporan baru, lelaki berusia 47 tahun itu Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang dan dia 26 tahun didakwa 'mainan budak lelaki,' yang bekerja sebagai broker barang di negeri asalnya, melawat bar koktel atas bumbung R17 di Pier 17. Semasa di sana, mereka 'duduk bersebelahan di atas teres.'

'Teresa sedang minum wain merah. Blake sedang minum bir,” kata seorang saksi mata Kami Mingguan . “Mereka banyak ketawa bersama. Blake sedang membuat Teresa ketawa, dan dia ketawa. Mereka kelihatan sangat seperti pasangan yang sedang berkencan.”

Walaupun Teresa berharap untuk tinggal di tempat itu untuk menghadiri persembahan Charli XCX, Blake tidak berminat dengan idea itu. Akhirnya, mereka keluar dari bar sekitar jam 9 malam.

'Blake tidak sabar-sabar untuk membawanya keluar dari sana,' dakwa saksi mata. 'Apabila Teresa keluar dari bilik mandi, dia bertanya kepada Blake sama ada mereka boleh tinggal dan dia berkata, 'Saya sudah menghubungi lif. Mari keluar dari sini.''Sebagai tindak balas kepada lawatan terbaru pasangan itu, peguam Teresa, James J. Leonard Jr. , menafikan khabar angin tentang percintaan dan memberitahu Kami Mingguan hubungan mereka adalah profesional.

“Mereka secara kolektif mengusahakan projek yang melibatkan individu lain dan sudah lama. Ia 100 peratus hanya perniagaan,” jelasnya.

SebagaiRHONJpeminat mungkin ingat, Teresa dan Blake pertama kali dilihat bersama di New Jersey musim panas lalu sebelum menikmati beberapa acara di Florida sekitar cuti Tahun Baru . Pada masa itu, orang dalam mendedahkan bahawa ibu kepada empat anak itu 'bercumbu secara agresif dengan' Blake sambil menggosok 'kakinya dengan cara yang romantis' semasa keluar di Big Pink Miami.

Namun, peguamnya menegaskan malam mereka bersama tidak lebih daripada malam 'bersama rakan-rakan.'

Beberapa minggu selepas menghabiskan masa dengan satu sama lain di Miami , Teresa dan Blake menyemarakkan khabar angin percintaan apabila mereka ditangkap berpegangan tangan pada acara tali leher hitam. Dalam perjalanan yang sama, Teresa dan Blake dilihat sedang makan malam bersama dan di pantai.

Teresa berkongsi empat anak perempuan, termasuk Gia, 18, Gabriella, 14, Milania, 13, dan Audriana, 9, bersama suami Joe Hakim , siapakah kini dalam jagaan ICE di sebuah pusat tahanan imigresen di Pennsylvania.

Kredit Foto: Vince Flores/ INSTARimages.com, Instagram