Teresa Giudice dilaporkan terperangkap di tengah selepas kakak iparnya Melissa Gorga dan dia Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang bersama Jennifer Aydin bergaduh. Pergaduhan itu dikatakan berlaku di Hamptons ketika kumpulan itu meraikan ulang tahun Teresa yang ke-47.

Wanita sedang menjalani penggambaran Musim 10 RHONJ, yang dijangka ditayangkan di Bravo lewat musim panas ini. Dan nampaknya ketegangan semakin meningkat untuk wanita semasa penggambaran.

“Wanita RHONJ berada di Westhampton dalam perjalanan pelakon apabila pergaduhan besar berlaku pada hari Rabu semasa makan tengah hari di Margarita Grille tempat mereka menjalani penggambaran. Melissa dan Jennifer pergi ke kepala untuk menjerit antara satu sama lain dan semua orang tertanya-tanya apa yang sedang berlaku. Sungguh teruk mereka terpaksa dipisahkan dan ditahan oleh wanita-wanita lain dan perjalanan terputus. Ia kelihatan sangat tertekan,” kata sumber mengenai kejadian itu kepada Kehidupan Hollywood , mengakibatkan pergaduhan yang telah meletakkan Teresa di tengah-tengah.

Melissa dan Jennifer dilaporkan mahu Teresa memilih pihak. Sumber itu mendakwa Teresa memberitahu Melissa bahawa dia membelakanginya memandangkan mereka adalah keluarga, tetapi Jennifer adalah kawan yang sangat rapat dan dia tidak mahu mereka bergaduh.

Laporan itu tidak memperincikan tentang pertarungan secara khusus, tetapi kebanyakan rancangan telah dibatalkan semasa perjalanan Hamptons mereka. Wanita itu dilaporkan merancang untuk melakukan yoga peribadi dan berehat. Bagaimanapun, pergaduhan itu tidak menjejaskan semua orang dalam perjalanan.“Kemudian petang itu, Teresa, Melissa, Margaret Josephs, dan sakit Catania diberi taklimat mengenai koktel dan makan malam yang menghadap ke air. Mereka berada dalam suasana yang menyenangkan dan menikmati udang galah dan wain. Mereka semua bergaul dengan baik dan ketawa dan dalam semangat yang baik. Mereka juga dilihat keluar dan membeli-belah di Main Street juga,” sumber itu menyambung.

'Teresa menjelaskan dengan menyertai Melissa pada majlis makan malam bahawa dia mendapat sokongan kakak iparnya, bagaimanapun, Jennifer adalah salah seorang kawan rapatnya, jadi dia tidak mahu merasakan dia perlu memilih sebelah. Melissa dan Jennifer diharapkan dapat membincangkan perkara ini dan meneruskannya, itulah sebabnya semua orang merasakan yang terbaik untuk memberi penggambaran sedikit nafas untuk menenangkan wanita itu. Ia agak panas,” tambah orang dalam itu.

Ini bukan kali pertama kami mendengar tentang drama daripada penggambaran musim akan datang tahun ini. Awal tahun ini, Teresa membaling segelas air semasa bercakap dengan Jennifer semasa pertunjukan fesyennya baru-baru ini. Teresa juga berurusan dengannya kes pengusiran suami . Dia telah berada dalam tahanan ICE sejak dibebaskan pada Mac, tetapi dia baru-baru ini mendapat sokongan daripadanya 27 bekas hakim imigresen , yang mahu dia tinggal di negara ini.

Kredit Foto: NANCY RIVERA/INSTARimages.com, Ron Adar/Shutterstock.com, DIEGO CORREDOR/MEDIA PUNCH/INSTARimages.com