Suri Rumah Sebenar New York mungkin baru sahaja menyelesaikan musim ke-11 yang membunuh, tetapi itu tidak bermakna enam wanita terkemuka dalam rancangan itu selamat daripada perubahan pada musim ke-12. Ini benar terutamanya dengan golongan muda, kini bujang, Tinsley Mortimer melepak.

DenganRHONYkemungkinan akan memasuki pra-pengeluaran tidak lama lagi, semua orang heboh tentang siapa yang akan kembali sebagai ahli pelakon sepenuh masa — terutamanya selepas mengetahui tentang penurunan pangkat Suri Rumah Sebenar Oren Daerah 's Vicki Gunvalson . Malah ahli pelakon rancangan realiti yang berpangkalan di New York tidak tahu pasti, dan kononnya, sesetengah daripada mereka benar-benar bimbang tentang pekerjaan mereka.

Menurut artikel mengenai Hollywoodlife , sesetengah wanita RHONY takut dengan tarikh tamat tempoh yang akan datang di sebelah Tinsley, ahli pelakon termuda dan terbaharu rancangan itu.

Apabila mendengar berita tentang 'goncangan', sumber yang rapat dengan pasukan produksi rancangan itu berkata, 'Beberapa wanita yang lebih tua suka Ramona [ Penyanyi ] dan Sonja [ Morgan ] berasa agak terancam dengan Tinsley yang mereka tahu lebih muda dan hot dan baru-baru bujang lagi. Mereka tahu itu penonton yang mereka mahu tarik, jadi mereka berasa agak gementar. Keseluruhan pelakon sepenuh masa ingin kembali dan mereka ingin melihat satu sama lain kembali jauh di lubuk hati, mereka rasa mereka hebat, tetapi mereka menjangkakan beberapa pemecatan dan pengambilan pekerja.'

Tetapi tidak semua wanita TV Bravo Siri realiti smash-hit bimbang untuk mengekalkan tempat di rancangan itu. Salah seorang pelakon asal dan paling popular RHONY, LuAnn De Lesseps , belum lagi berpeluh. 'Countess tidak akan pergi ke mana-mana dalam masa terdekat,' bintang kabaret itu tweeted sebagai jawapan kepada peminat bertanya sama ada dia akan meninggalkan rancangan itu.Tetapi dengan bintang realiti yang tidak berkesudahan menghiburkan seperti Bethenny Frankel , Dorinda Medley , dan Sonja Morgan dalam campuran, adalah diragui bahawa penerbit RHONY akan memerlukan lebih banyak drama - melainkan peminat mahu melihat lebih banyak lagi Tinsley menangis kerana telur bekunya, Scott, atau The Big Apple Circus. Serius, bolehkah seseorang mendapatkan gadis itu tisu?

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 reunion bahagian tiga disiarkan pada hari Khamis, 25 Julai jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Rodolfo Martinez/Bravo