Kredit: Billy Maloy

Monique Samuels , bekas rakan pelakon pada Suri Rumah Sebenar Potomac , kini bercabang ke wilayah baharu. Bintang realiti meninggalkan Bravo pada 2020 .

Suaminya Chris ialah bekas pemain NFL, dan hubungannya dengan Monique merupakan bahagian yang menarik dalam jalan ceritanyaRHOP.

Menurut sumber untuk TV Deets , Monique akan membintangi rancangan baharu di Rangkaian Oprah Winfrey, yang dipanggilCinta & Perkahwinan: DMV. Ia akan menjadi ansuran keduaCinta & Perkahwinanfrancais.

Penggambaran akan bermula pada bulan Januari, dan syarikat produksi diketuai oleh Charles King , bekas penerbit di Suri Rumah Sebenar Atlanta .

Pelakon itu akan menampilkan beberapa pasangan suami isteri di kawasan D.C., Maryland, dan Virginia. Penonton akan melihat sekilas tentang perniagaan, keluarga dan perkahwinan mereka.Menurut sumber itu, Monique menubuhkan kumpulan persahabatan pelakon itu. Nampaknya, beberapa castmates onCinta & Perkahwinan: DMVdiminta menyertaiRHOP, tetapi mereka menolak tawaran itu atas sebab yang berbeza.

hidupHari Baik FOX 5 D.C., dedah Monique kenapa dia berhenti Suri Rumah Sebenar Potomac: 'Terdapat begitu banyak keburukan yang berakar umbi dalam kebencian, [dan] itulah jenis tenaga yang saya tidak akan bermain. Anak-anak saya, keluarga saya, suami saya, mereka lebih bermakna kepada saya daripada segala-galanya dan tidak ada gaji di dunia ini yang akan membolehkan saya terus berada dalam persekitaran yang tertekan ini.”

'Saya sudah selesai,' katanya. 'Saya sudah cukup dan saya meneruskan hidup saya.'

Cinta & Perkahwinan: DMVakan bersiaran pada 2022.