Kredit: Bravo TV

Suri Rumah Sebenar Potomac bintang Ashley Darby sedang meneruskan kehidupannya selepas mengumumkan pada bulan April bahawa dia dan suaminya yang terasing, Michael Darby , adalah berpisah selepas lapan tahun berkahwin. Walau bagaimanapun, butiran baharu telah didedahkan dengan mendakwa bahawa perpisahan dia dan Michael tidak datang tanpa cabarannya.

Menurut sumber, Ashley dan Michael sedang bergelut dengan keibubapaan bersama secara baik kerana Michael didakwa mempunyai keraguan mengenai anak-anaknya dan Ashley, berusia tiga tahun. Dekan dan berumur satu tahun Dylan , sedang difilemkan untuk RHOP .

'Coparenting telah menjadi bencana, terus terang,' kata sumber Kami Mingguan . “Michael pada mulanya sangat tegas mengenai penggambaran kanak-kanak dan berada di hadapan kamera. Dia tidak mahu mereka [menjadi] sebahagian daripada musim 7.'

Sumber itu juga berkata bahawa Ashley lebih daripada bersedia untuk berkongsi hak penjagaan anak-anak dengan Michael, menjelaskan bahawa Ashley tidak akan cuba dan sengaja menghalang Michael daripada mereka.

'[Ashley] bukan jenis orang yang secara elektif tidak akan membiarkan dia melihat anak-anaknya. Dia sudah tentu mahu ayah mereka hadir dalam hidup mereka.”Diketepikan isu keibubapaan bersama, sumber itu berkata bahawa Ashley 'berpacaran secara aktif,' dan dia bersedia untuk menjalin hubungan dengan seseorang yang benar-benar bertentangan dengan Michael dan lebih dekat dengan usianya sendiri. Sumber itu menambah bahawa Ashley 'sentiasa mencari kawan untuk menjamunya.'

'Dia mencari seseorang yang tidak dua kali umurnya,' kata orang dalam itu. “Dia mahu seseorang yang sesuai dengan umur. Seseorang telah menetapkan bahawa akan melayannya dengan baik dan berada pada tahapnya.”

Walaupun Ashley dan Michael tidak lagi bersama sebagai pasangan, kedua-duanya sejak itu membeli rumah bersama-sama, menyebabkan banyak kekeliruan di kalangan dia RHOP rakan pelakon.

'Sekiranya saya akan melalui perceraian, saya tidak akan membeli rumah dengan seseorang,' bintang bersama Ashley Wendy Osefo berkata. 'Saya tidak akan tinggal di blok yang sama. Saya mungkin tidak tinggal di jalan yang sama atau negeri yang sama, tetapi itu dia dan itu pilihannya. Dan saya fikir Ashley melakukan kerja yang baik untuk menjadi kuat dalam menghadapi kesukaran, terutamanya kerana pada penghujung hari, dia seorang ibu.'

Suri Rumah Sebenar Potomac disiarkan pada malam Ahad jam 8 malam. EST di Bravo.